3 İŞLETMEYE ALKOL ONAYI GEÇTİ!

BELTAŞ tarafından işletilen 5 işletmede alkol servisi yapılacak yer tespitini içeren madde, Büyükşehir Meclisinde onaylandı. Buna göre 5 işletmeden 3’ünde alkol servisi yapılacak. 2 işletmedeki alkol servisi ise komisyon tarafından kapsam dışı bırakıldı.

  • 17 Mayıs 2024 - 00:41
  • Son Güncelleme : 17 Mayıs 2024 - 00:43

Denizli’de Büyükşehir Belediyesi şirketi BELTAŞ tarafından işletilen Mehmetçik Beyaz Kafe ve Restoran, Kınıklı Mahallesi Mevlana Caddesi sosyal tesis, Gerzele Mahallesi Değirmenönü Değirmen Kafe, Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi üzerindeki Butik Kafe, Kınıklı Mahallesindeki Hayat Kafe’de alkol servisi için yer tespiti yapılmasına ilişkin önerge, komisyon tarafından incelendikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı ikinci birleşim toplantısında gündeme geldi.

Komisyon tarafından incelenen önergede alkol servisi için 3 işletmeye onay çıkarken, 2 işletme ise kapsam dışı bırakıldı. Buna göre Mehmetçik Mahallesi Çamlık Bulvarı No:49 Pamukkale/DENİZLİ (Beyaz Kafe ve bahçesi), Kınıklı Mahallesi Mevlana Caddesi No:37 Pamukkale/DENİZLİ (Sosyal Tesis ve bahçesi), Gerzele Mahallesi Değirmenönü Caddesi No:77 Merkezefendi/DENİZLİ (Değirmen Kafe ve bahçesi) adreslerinin “içkili yer bölgesi” tespit edildi. Butik Kafe ile Hayat Kafe ise kapsam dışı bırakıldı.