15 YAŞINDAKİ KIZI KAÇIRAN KOYUN CANLI YAYINDA GÖZALTINA ALINDI

Denizli’de 1 ay önce arkadaşının evinden çıkan ve kendisinden haber alınamayan 15 yaşındaki Buket Duyar’ın annesi Nermin Duyar, Esra Erol’un programına konuk olarak kızını bulmak istediğini dile getirdi. Bugün iddiaların odağında olan Hasan Koyun, canlı yayına katıldı. Canlı yayına katılan Hasan Koyun'un genç kızı kaçırdığı öğrenildi ve canlı yayında gözaltına alındı.

  • 24 Aralık 2020 - 15:51
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dün yayınlanan programda hakkında yapılan iddialarla ilgili cevap hakkını kullanan Hasan Koyun bugün canlı yayına katılarak sınırları zorlayan açıklamalarda bulundu.

Koyun, 15 yaşındaki Buket Duyar'ın ilk kaybolduğu zamanlarda kendisine geldiğini ve saat 10.00 ile 18.00 sularında evinde kaldığını iddia etti. Fakat canlı yayının ilerleyen sürelerinde ATV ekipleri Denizli'den canlı yayına bağlanarak 15 yaşındaki Buket Duyar'ın bulunduğunu, ilk ifadesinde korktuğu için açıklayamadığı gerçekleri yurtta kalırken yurt müdürüne ve ailesine açıkladığını tekrar ifade vererek, Hasan Koyun tarafından kaçırıldığını ifade ettiği öğrenildi. Hasan Koyun isimli şahıs 15 yaşındaki kızı alıkoyarak 3 sene seni saklayacağım sonrada seninle evleneceğim dediği öğrenildi. Genç kızın ifadeleri üzerine Hasan Koyun canlı yayında polis tarafından tutuklandı.

Ayrıca genç kızın maalesef uyuşturucuya alıştırıldığı ve Denizli'de bir çete tarafından bu işlemlerin yürütüldüğü öğrenildi.

YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN