KILIÇDAROĞLU İLÇE GEZİLERİNDE ERKEN SEÇİMİ İŞARET ETTİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Denizli'de gerçekleştirdiği program doğrultusunda Bozkurt, Honaz ve Serinhisar Belediyelerini ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti.

  • 17 Eylül 2019 - 22:33
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Denizli'de gerçekleştirdiği programında ilk olarak Babadağ'ı ziyaret etmiş sonrasında Merkezefendi'de bir dizi programa katılarak Merkezefendi Belediyesi'nde belediye başkanı Şeniz Doğan ile görüşmüştü. Programının devamında ilçe gezilerine devam eden CHP Lideri Serinhisar, Bozkurt ve Honaz ilçelerine uğrayarak vatandaşla bir araya geldi.

BOZKURT'TA DAYANIŞMA VURGUSU

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Bozkurt belediyesine uğrayarak depremden etkilenen bölgelerde vatandaşla buluştu.

Belediye Başkanı Birsen Çelik ziyarette Genel Başkan Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere önceki dönem ve göreve ikinci gelişlerindeki yapılanları anlattı,8 Ağustos depremi ve yaşananlarla ilgili bilgilendirme de bulundu.

Çelik,depremin yarattığı olumsuz havayı dağıttıklarını ve el birliği ile sorunların üstesinden geleceklerini belirtti.

Ziyaret sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu belediye binası önünde toplanan kalabalığa seslendi.CHP Lideri “Bir kadın Başkanı ikinci kez göreve getirdiğiniz için sizleri kutluyorum. Bozkurt bir deprem yaşadı ve ilk andan itibaren iletişim dayanışma içinde olduk. Yaralar sarılacak. Belediyelerimiz dayanışacak, sorunları çözecek. Yeni Bozkurt’u birlikte kuracağız” mesajı verdi.

SERİNHİSAR'DA ERKEN SEÇİM UYARISINDA BULUNDU

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Serinhisar’da. Kılıçdaroğlu Belediyeyi ziyaret etti,Başkanlık görevine seçilen Hüseyin Gemi’yi kutladı.

Ziyarette konuşan Başkan Hüseyin Gemi, Yatağan bıçakları ve Sertinhisar leblebisi yanında yeni yöresel ürün ve üretimleri marklaştırarak kazanım elde edeceklerini bu amaçla çalıştıklarını söyledi. Gemi, kısa sürede GES projesini yaşama geçirmek için önemli adımlar attıklarını belirterek, konukevi’ni hizmete açtıklarını söyledi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na, Serinhisar’da  Kadın Kolları Başkanı Ayşe Borucu tarafından yapılan pala ve ilçede üretilen leblebilerden hediye edildi.

Öte yandan CHP Lideri Partisinin ilçe lokalini hizmete açtı. 400 metrekarelik alanda çalışacak olan lokal önünde toplanan kalabalığa seslenen Kılıçdaroğlu ”Yeni dönem başladı. Üreten, derman olan bediyecilik. Serinhisar'da genç örgütümüz ve kadınlarımız ile iktidara yürüyeceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu, Serinhisar’da yaptığı konuşmada ayrıca, “Türkiye içeride ve dışarıda savruluyor. İç ve dış politika ile ekonomide ciddi sorunlarımız var. Bütün bu sorunları karşılayamayan bir siyasal iktidar var. İktidar zorunlu olarak erken seçime gidebilir. ‘Ben yönetemiyorum artık, erken seçime gidiyorum’ diyebilir.” ifadelerini kullandı.

HONAZ'DA GELİŞİM MESAJI VERDİ

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek,ilçesinde iki kez seçim kazandıklarını diğer Başkanlardan daha geç göreve başlamalarına rağmen çok çalışarak değişime ışık yaktıklarını belirtti.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tebrik için geldiği Belediye binasında sunum yapan Başkan Kepenek “Çalışmalarımızı anlattık.Beğeni aldık,katkı sözü aldık. Honaz değişecek, gelişecek. Ses getiren projelerle ilçemizi tanıtacağız. Üretimin merkezi olacağız.Pazarlama konusunda arayışlarımız var. Tarihi ve turistik anlamda yol aldık” dedi.

Kılıçdaroğlu belediye ziyaretinin ardından toplanan kalabalığa seslendi,birlik ve yeni siyaset anlayışlarını anlattı.