CHP BU DÜĞÜNDE BİR ARAYA GELDİ

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, Nilay Aslan ile dün gerçekleştirilen düğün merasimiyle dünya evine girdi.

  • 12 Temmuz 2019 - 23:06
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ve Nilay Aslan, dün gerçekleştirilen düğün ile hayatlarını birleştirdi. Nikahlarını ise Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan kıydı.

10. YIL MARŞIYLA SALONA GİRDİLER

Genç çift düğün salonuna 10. yıl marşıyla giriş yaptı. Ellerinde türk bayraklarıyla salona giriş yapan çift davetlilerin alkışları arasında ilk danslarını gerçekleştirdiler.

Düğünde CHP Denizli bir araya geldi. CHP Genel Başkan yardımcısı ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Gençlik kolları genel başkanı Emre Yılmaz, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP eski milletvekili ve Sosyalist Enternasyonal eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu ve bir çok misafir düğüne katılım gösterdi.

TUGAY'IN HAYALİ GERÇEK OLDU

CHP'li Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan tarafından kıyılan nikahta ise Başkan Doğan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ile aralarında geçen bir anıyı paylaştı. Başkan Doğan; "Henüz seçim döneminde adaylığımız kesinleştiği zaman dilimi içinde Tugay bana gelerek umarım benim nikahımı sen kıyarsın demişti. Bugün onun hayalini de gerçekleştiriyoruz" dedi.

NİKAH TÖRENİ İÇİN UMUT ORAN'DA DENİZLİ'YE GELDİ

Odabaşıoğlu ve Aslan'ın nikah töreninde şahitlerden biride CHP eski milletvekili ve Sosyalist Enternasyonal eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran idi. Oran nikah töreni için sabah erken saatlerde geldiği Denizli'de ayrıca birde program düzenleyerek ilçeleride ziyaret etti.

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN BELLİYDİ

Genç Başkan Tugay Odabaşıoğlu ve Nilay Aslan'ın ise mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Nikah töreninin ardından misafirleriyle birlikte gönüllerince eğlenen genç çifte bizde Haberci Kuş ailesi olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.