YUKATEL MERKEZEFENDİ BEŞİKTAŞ'A HAZIR

ING Basketbol Süper Lig’deki temsilcimiz Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, ligin 6’ıncı haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

  • 29 Ekim 2021 - 09:30
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basketbol, ING Basketbol Süper Ligi’nin 6’ıncı haftasında cumartesi günü deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Saat 13:00’de başlayacak zorlu mücadele Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak.

Ligde oynadığı beş maçta iki galibiyet, alan Yukatel Merkezefendi Belesiyesi Denizli Basketbol, Beşiktaş deplasmanında kazanarak seri başlatmak istiyor.

Zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Başkanı Veli Deveciler, son olarak oynadıkları ve galip geldikleri Afyon Belediyespor maçıyla moral bulduklarını bu hafta Beşiktaş maçıyla da galibiyet serisine devam etmek istediklerini ifade etti.

Deveciler,"Geçen hafta Afyon Belediye galibiyeti ile morallendik. BGL takımımız ve Voleybol takımımızda maçlarını kazandılar. Denizlimiz için gurur verici bir hafta oldu. Bu hafta Cumartesi günü saat 13:00 de güçlü Beşiktaş ile oynuyoruz. Akatlar zor bir deplasman. Avrupa’da ve ligde maçlarını kazanan formda bir Beşiktaş ile oynayacağız" dedi.

Başkan Veli Deveciler sözlerine şöyle devam etti:"Biz her geçen gün oyunumuzu geliştiriyoruz ve Süper Lige alışıyoruz. Böyle maçları kazanmak  bizim için çok önemli. Oyuncularımızın kalitesini biliyoruz. Ancak böyle zorluk derecesi yüksek  maçları kazanmak için rakipten bir kat daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Beşiktaş maçında her anlamda hazır olacağız. Taraftarımızın da ekran başında desteklerini ve dualarını bekliyoruz. Umarım her şey yolunda gider ve güzel bir galibiyetle Denizli’ye döneriz" diye konuştu.