DEVA DENİZLİ'DE YENİ BİR SİYASET ANLAYIŞI GETİRMEK İSTİYOR

Deva Partisi Denizli İl Yönetimi, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan toplantı odasında basın mensuplarının karşısına geçti. İl Başkanı Bekir Kırar, çiçeği burnunda yeni yönetimi kamuoyuna tanıtırken Cumhuriyet bayramını da kutladıklarını dile getirdi.

  • 29 Ekim 2021 - 11:21
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

DEVA Partisi'nin yeni Denizli İl Yönetimi, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarının karşısına geçti. Gerçekleştirilen ziyarette, bu zamana kadar yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik planlamalar masaya yatırıldı.

DEVA Partisi Denizli İl Başkanı Bekir Kırar, sözlerine Cumhuriyet bayramını kutladıktan sonra, iki gün önce canice öldürülen Şebnem Şirin’e Allah’tan rahmet dileyerek başladı.


Kırar, “Bir yıldır Denizli’de neler yaptık, nerelere geldik, bunlar hakkında sizlere bilgi vermek istedik. Geçen yıl Ağustos ayında 6 tane kurucumuzla, 5 kurucu, 1 il başkanımız ile birlikte yine sizlerin karşısına çıkmıştık. Yeni kurulan bir parti olmamızdan dolayı bazı aksaklıklar oldu ama, geçen genel başkanımızı burada misafir ettikten sonra çalışmalarımıza daha da hız verdik. Bu süreçte 8 tane ilçe başkanımızı belirledik. Tavas, Kale, Beyağaç, Serinhisar, Honaz, Baklan, Pamukkale ve Merkezefendi ilçe başkanlarımızı belirledik. Yine bu süreçte ilçelerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Teşkilatlanma yaptığımız tüm ilçelerde teşkilatlarımızı kurduk ve ilçe binalarımızı açtık. Kongremizi yapmadan önce benden bir il yönetimi oluşturulması istendi. İl yönetimi oluştururken mevcut siyaset anlayışında yapılandan farklı olanı yaptım. Siyasette şu var. Bir koltuğa oturduğunuzda eşinizi, dostunuzu, arkadaşınızı yanınıza alarak orada bir hakimiyet kurmak istiyorsunuz. Fakat ben bunu yapmadım. Çünkü bende burada gönüllü olarak oturuyorum. Birilerine selam göndererek, birilerini arkama alarak bu koltuğa oturmadım. Ben bu partinin kurucusu da değildim, bir gönüllüsüydüm. Bu yüzden ne kadar doğru bir partide olduğumu da bir kez daha anlamış oldum” ifadelerine yer verdi.

Kendisine il başkanı olur musun diye teklif geldiğinde parti için 10’un üzerinde il başkanlığı için başvuru olduğunu ifade eden Kırar, “Bu kişilerin de çoğu Denizli siyasetinde adı geçen isimlerdi. Birçoğunu da kendim şahsen tanıyorum. Partimiz beni Ankara’ya çağırdığında bu işi kimler çok istiyor değil de kimler daha iyi yapabilir düşüncesi vardı. Ben kurucularımızın karşısına geçince de şunu söyledim. Siyasetin içerisinden gelen biri değilim. Daha önce siyaset de yapmadım dedim. Kurucularımız da bana biz de zaten bu şekilde insanlar arıyoruz dediler. Tabi ki parti içinde siyasi anlamda tecrübeli isimler de olacak ama il başkanlığı için daha önce siyasetin içerisinde yer almamış insanları arıyoruz dediler. Yeni bir kadro oluşturmak istiyoruz, yeni bir siyaset anlayışı getirmek istiyoruz dediler. Hatalarımız da olacak ama bizim partimiz bir kadro hareketi. Genel başkanımız da dahil biz asla parti de tek adam olmak istemiyoruz. Ben de Denizli’de Deva Partisi Bekir Kırar’dan ibaret olsun istemiyorum. İl yönetimimi oluştururken eşimi dostumu değil de parti gönüllüsü insanları seçtim. Burada gördüğünüz bütün arkadaşlar bizim parti gönüllümüz” şeklinde konuştu.