YKS'YE GİREN ÖĞRENCİLERİN VELİLERİNE İKRAMDA BULUNDU

Merkezefendi Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta Liselere Geçiş Sınavı’na giren öğrencilerin velilerine verilen ikramlar, bu kez de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren öğrencilerin velilerine ikram edildi.

  • 27 Haziran 2020 - 09:49
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İlçe genelinde YKS 1.Oturumun yapıldığı 33 okula erken saatlerde gelen ekipler, hem stant kurarak hem de seyyar olarak velilere su, çay ve meşrubat ikram etti. İkramlar, YKS 2.Oturumda da 31 okulda devam edecek.

“ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na giren öğrencilere başarılar diledi. Başkan Doğan, “Öğrencilerimiz, üniversiteli olmak, hayallerine ulaşmak için büyük bir heyecanla sınava girdiler. Bizler de geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da çocuklarının sınavdan çıkmalarını bekleyen velilerimize çeşitli ikramlarda bulunduk. Belki de evlatlarından daha heyecanlı olan velilerimizin yanında olduk, onların bu heyecanına ortak olduk. Bu zorlu süreçte emek harcayan, alın teri döken, sınava giren tüm öğrencilere başarılar diliyor, evlatlarına destek olan aileleri kutluyorum” dedi.