YENİ YILIN İLK KAZASINDA CAN PAZARI YAŞANDI

Denizli’de orta refüjdeki demir bariyerleri biçtikten sonra karşı şeride geçerek kaza yapan minibüste can pazarı yaşandı. Yeni yılın ilk kazası sonucunda 3 canımızı kaybettik.

  • 01 Ocak 2022 - 10:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesinde gerçekleşen korkunç kazada, İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Kadir Yavuz'un sürücülüğünü yaptığı 06 KA 986 plakalı minibüs, Yavuz'un direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki demir bariyerleri ve ağaçları biçerek karşı şeride geçip kaza yaptı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralı olan İsmail Aydınlık, Pouya Goudarzın ve Gökhan Kırboğa’ya yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, Kader Yanar’ın ise olay yerinden hayatını kaybettiğini tespit edildi. Sürücü Kadir Yavuz'da hastaneye kaldırılırken, incelemelerin ardından Yanar’ın cansız bedeni morga kaldırıldı. Sağlık görevlilerinin hastaneye kaldırdığı Gökhan Kırboğa’nın ölüm haberinin ardından yaklaşık 2 saat sonra İsmail Aydınlıktan’da acı haber geldi. İsmail Aydınlık’ın doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşam savaşını kaybettiği öğrenildi. Pouya Goudarzın ise durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.