YASAĞI DELDİ KAZA YAPTI

Sokağa çıkma yasağı devam ederken, yasağa rağmen otomobiliyle sokağa çıkan vatandaş önce bir evin bahçe kapısına ardından park halindeki bir otomobile çarptı.

  • 25 Mayıs 2020 - 12:27
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Edinilen bilgiye göre kaza Sarayköy ilçesine bağlı Bala Mahallesi, İkibahçe caddesinde meydana geldi. 34 HT 2603 plakalı otomobilin sürücü Ömer Y. (19) sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen aracıyla ilçede dolaşırken kaza yaptı. Ömer  Y. İkibaçe caddesinde ilerlerken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı cadde içerisinde bulunan bir evin demir bahçe kapısına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil ardından kapının yakınlarında park halinde bulunan başka bir otomobile arkadan çarparak durabildi.

Çarptığı demir kapının büyük bir gürültüyle yerinden çıkarak devrilmesi sonucu cadde de yaşayan vatandaşlar gürültüyle önce panikleyip ardından dışarıya çıktı. Her hangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmadığı kaza ağır maddi hasarla atlatıldı.

Ömer Y. Polise olay yerinde ilk anlatımına göre caddede ilerlerken arabayı kaydırdığını bu nedenle kontrolünü kaybederek kazayı gerçekleştirdiğini anlattı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.