TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ DENİZLİ İL TEŞKİLATI’NDA KONGREYE DOĞRU

Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Teşkilatı ilk olağan kongresini yapmaya hazırlanıyor. 18 Temmuz 2021 Pazar günü saat 15.00’de, Denizli İktidara Hazırlık Merkezi’nde yapılacak olan kongrede il başkanı, yönetim ve denetleme kurullarıyla kurultay delegeleri belirlenecek.

  • 17 Temmuz 2021 - 20:44
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Genel Merkez tarafından il başkanlığı görevine atanmasının ardından kısa süre içinde yedi ilçede teşkilatlanmayı sağlayarak ilçe kongrelerini tamamladıklarını belirten İl Başkanı Orçun Sarıhan, partide adaylığını ilan eden tek isim oldu. Güçlü ve değişime yürekten inanan bir kadroyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Sarıhan, “Pek çok zorluğun bir arada yaşandığı pandemi sürecinde yedi ilçede teşkilatlanmamızı tamamlamayı değerli yol arkadaşlarımla birlikte, büyük bir özveriyle başardık. Şimdi sıra il kongremizde. Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül’ün öncülüğünde yakalamış olduğumuz, her gün daha da güçlenen değişim rüzgarı, Denizlimizde de esmeye devam edecek” dedi.

İSİMLER GEÇİCİ, İLKELERİMİZ VE HEDEFLERİMİZ KALICIDIR

Partileşme sürecinin yıllar öncesinde, “Türkiye Değişim Hareketi” döneminden itibaren teşkilatın yönetim kadrosunda etkin roller üstlendiğini ifade eden Orçun Sarıhan, “O günden bugüne aramızdan ayrılan arkadaşlarımız da oldu, ailemize yeni katılanlar da, halen birlikte yol almakta olduklarımız da… Biliyoruz ki isimler değişse de değişime duyduğumuz inanç, ilkelerimiz, hedeflerimiz her zaman kalıcı olmaya devam edecek. Değişim kadınlarımızla, gençlerimizle, gönüllülerimizle birlikte güzel ülkemizi aydınlık bir geleceğe taşıyabilmek için gücümüz, nefesimiz yettiği sürece çalışacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz bayrağı siyaseten bizlerden daha deneyimli olan büyüklerimizden aldık, zamanı geldiğinde de vizyonuna güvendiğimiz genç arkadaşlarımıza devretmekten çekinmeyeceğiz. Önemli olan makamı devrettikten sonra da bu onurlu davaya gönüllü olarak katkı sunabilmek, ülkemizi ve milletimizi daha güzel yarınlara taşıyabilmek için çalışmaya devam etmektir. Bu pazar yapacak olduğumuz il kongremize değişime gönül veren ve değişimi gerçekleştirmeye aday kadrolarımızla tanışmak isteyen tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Kongremizin şehrimiz, ülkemiz ve partimiz için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.