TÜM BEL SEN TAVAS BELEDİYESİ İLE SÖZLEŞME İMZALADI

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinden sonra AKP den CHP ye geçen Tavas Belediyesinde yetki alan TÜM BEL SEN Denizli Şubesi, üyeler ile birlikte hazırladığı 01.04.2024 – 31.03.2025 dönemini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi Taslağını Başkanlığa sunarak görüşmeler başlamıştı.

  • 27 Mayıs 2024 - 14:47
  • Son Güncelleme : 27 Mayıs 2024 - 14:50

Belediye Başkanı Kadir TATIK ile yapılan iki tur görüşme sonucunda taslaktaki sosyal ve maddi kazanım içeren maddeler üzerinde mutabık kalındı ve Tavas Belediyesi Meclis Salonunda yapılan törenle Toplu İş Sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı. 


Belediye Başkanı Kadir TATIK, törende yaptığı konuşmada amaçlarının mutlu ve gelişen, refah düzeyi arttırılmış bir Tavas’ ı hayata geçirmek olduğunu, Çalışanların refah düzeyi arttıkça daha verimli çalışacaklarına inandıklarını ve bütçenin elverdiği oranda en yüksek oranda ücret verilmesini hedeflediklerini söyledi.


Tüm Bel Sen Denizli Şube Başkanı Serkan Deniz ÖZKAN ise, çalışma barışının karşılıklı saygı ve çalışanların iş koşullarındaki düzene bağlı olduğunu belirterek, çalışacağız, üreteceğiz ve ürettiğimizin karşılığını talep edeceğiz dedi.

Törende söz alan Tavas Belediyesi Kamu Emekçileri hem sözleşme koşullarından, hem de sözleşmenin kendi fikir ve önerileri ile oluşturulmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Topu Sözleşmenin ilk defa kapalı kapılar ardında ve kendilerinin haberi olmadan değil, açıkça neyin imzalandığını bilerek imzalanmasının olmasın kendilerini sevindirdiğini ve onore ettiğini söylediler.