TRAFİK POLİSİNİN ARAÇ FOTOĞRAFINI ÇEKTİ GÖZALTINA ALINDI

Otomobilini park yasağı olan yere park eden sürücü ceza yedi. Ceza yazan polislerin bindiği aracın fotoğrafını çekincede asayiş ekipleri tarafından gözaltına alındı.

  • 24 Ekim 2019 - 12:29
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi ilçesi Antıntop Mahallesi Saltak Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Burak A. isimli şahıs, otomobilini cadde üzerinde park yasağı tabelası olan yere park etti. Ne olduysa o anlardan sonra gerçekleşti.

Bölgede devriye gezen trafik polisleri durumu fark ederek araca park cezası kesti. Bunun üzerine aracının başına gelen şahıs kendisine ceza yazan trafik polislerinin bindiği otomobilin fotoğraflarını çekmeye kalkıştı.

Daha sonra trafik polisleri şahıstan şikayetçi oldu ve olay asayiş ekiplerine intikal etti.

Daha sonra Burak A. gibi aracını yasak olan yere park ettiği için ceza kesilen bir başka vatandaş ile trafik polisleri arasında ‘ceza yazamazsın’ gerginliği yaşandı. Gerginlik sözlü polemiğe dönüştü. Trafik polislerinin görevlerini yaptığı yönünde sözleri de vatandaşın kibir dolu sözlerine engel olmadı. Burak A.'nın polislere "Bizde para var Allah’a şükür, olmayana da ben vereceğim para cezasını" demesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Polis memuru da kameraları gösterip "O zaman sözünü unutma" diye yanıt verdi.

Trafik polislerinin hakkında şikayetçi olduğu Burak A.’nın gözaltına alınıp karakola götürülmesinin ardından olay sona erdi.