TİP'İN BÜYÜKŞEHİR ADAYI YALÇIN OLDU

Türkiye İşçi Partisi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Açıkladı

  • 16 Şubat 2024 - 19:14
  • Son Güncelleme : 16 Şubat 2024 - 19:17

Denizli'nin yerel seçimleri için Türkiye İşçi Partisi (TİP), büyükşehir belediye başkan adayını duyurdu. TİP, 31 Mart yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Avukat Yağmur Yalçın'ı aday gösterme kararı aldı. Yalçın, daha önce 2023 genel seçimlerinde TİP'in Denizli'deki 1. sıra milletvekili adayı olarak yer almıştı.

Haberci Kuş'a yapılan açıklamada, Yağmur Yalçın, Denizli'nin emeğin ve halkın sesinin hakim olduğu bir büyükşehir belediyesine layık olduğunu belirtti. Kadın emeğini güçlendiren, kamucu ve halkın yönettiği bir belediyenin Denizli'ye çok yakışacağını ifade etti. Yalçın, aynı zamanda rant ve talana karşı duran, senden olmayan adaylara karşı seçeneksiz olunmadığını vurgulayarak, "Heyecanla elimizi taşın altına koyduk." dedi.

TİP'in Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Avukat Yağmur Yalçın, seçim sürecinde emek, adalet ve halkçı bir yönetim anlayışını vurgulayarak, Denizli'nin geleceğini şekillendirmeyi hedefliyor.

Yorumlar (2)

  1. Guhan
    • 04 Mart 2024 - 21:23

    Ben VATANDAŞ Olarak ALLAH. KİTAP. PEYGAMBER diyerek kandıran sizlerden gına geldi arık Yakamizdan düşün Artık Tamam

  2. Özkan guhan
    • 04 Mart 2024 - 21:21

    Bu Genç Kardeşimize Başarılar Dilerim Sizin gibi Genç Caliskan değerli İşini Eniyi şekilde Yapacağından hiç şüphem yok .ben sana inanıyor ve senin başarılı olmani çok isterim . çünkü biraz yöneticiler genç ve Dinamik olsun Ne Var Bu Eskilerde de Millet bu