BAŞKAN ÖZBAŞ, ESNAFLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe olmaya özen gösteren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sanayi Sitesi’ndeki ziyaretinde büyük ilgiyle karşılandı. “Ekonomimize alın teriyle katkı sunan tüm esnaflarımızla ortak akıl ve el birliği içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

  • 16 Şubat 2024 - 19:24
  • Son Güncelleme : 16 Şubat 2024 - 19:26

Sarayköy’deki çalışmalarıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, göreve geldiği 2014 yılından bu yana halkla iç içe olmasıyla da takdir ediliyor. Vatandaşların her an kolaylıkla ulaşabildiği Başkan Özbaş, mahalle ve esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Ziyaretlerde vatandaşların ve esnafların taleplerini dinleyerek çözümünü anında sağlıyor. 


Başkan Özbaş, bugünkü ziyaretini Sanayi Sitesi’ne yaptı. Esnafları tek tek ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Büyük bir sevgi ve samimiyetle karşılanan Başkan Özbaş’ın sık sık gerçekleştirdiği ziyaretler ve talepleri birebir dinlemesi esnaflar tarafından takdir edildi. 


Her an vatandaşlarla bir arada olan Belediye Başkanı Özbaş, hizmet ve proje çalışmalarında ilçe halkının ve esnafların fikir ve önerilerinin öncelikli olduğunu belirterek, “ İlçe ekonomimize alın teriyle katkı sunarak ekonomik canlılığın kaynağını oluşturan kıymetli esnaflarımızı ziyaret ettik. Bizleri her zaman güler yüz ve samimiyetle karşıladıkları için teşekkür ederim. Ziyaretlerimizi her hafta gerçekleştiririz. Çünkü yapacak olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın fikir ve önerileri bizim için çok önemlidir. Ortak akıl ve el birliğiyle ilçemize yakışır hizmetleri birlikte gerçekleştiriyoruz. İlçemizde taş üzerine taş koyuyorsak birlik ve beraberliğimiz sayesinde. O yüzden bundan sonra çalışmalarımızı birlik içinde gerçekleştireceğiz. Bizlerle keyifli sohbetlerini eksik etmeyen esnaflarımıza ve hemşehrilemize çok teşekkür ediyor; tüm emekçi kardeşlerime hayırlı işler diliyorum” dedi.