TİP SÖZCÜSÜ SERA KADIGİL, DENİZLİ'DE HALK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, “Denizli Halk Buluşması” programı kapsamında Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa katıldı. Yoğun katılımın gözlendiği programda TİP’in Denizli adayları da boy gösterdi.

  • 25 Nisan 2023 - 03:03
  • Son Güncelleme : 25 Nisan 2023 - 03:29

Kaynak: ANKA Haber

Türkiye İşçi Partisi Sözcüsü Sera Kadıgil, Tip Denizli - Serinhisar ilçe binasının açılışını gerçekleştirdi. İlçede söyleşi havasında geçen açılışta Sera Kadıgil, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ardından şehir merkezine geçen Kadıgil, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde Halk Buluşması gerçekleştirdi. 


TİP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil Denizli 1. Sıra milletvekili adayı Yağmur Yalçın ile yaptığı açıklamada:


Bugün Denizli’ye geldik çünkü Denizli’de açıkçası hem partimiz için önemli bir gün hemde ayıp olmasın diğer adaylarımıza ama benim için çok önemli bir adayımız var. Malumunuz siyasetteki bu erilleşmeden, erkek egemenliğinden çok yılmış bir milletvekili arkadaşınız olarak Denizli’de böyle cevher gibi bir genç avukat meslektaşım aday olunca desteğe gelmemezlik edemezdik. O yüzden bugün ilk olarak Serinhisar ilçesindeki ilçe başkanlığımızı açtık Denizli’de. Örgütümüzle sohbet ettik. Orada diğer arkadaşları ve birkaç potansiyel seçmenimizi ziyaret ettik. Şimdi ise buradayız, heyecanlıyız, salonumuzda dolmuş. Birazdan içeride 600 – 700 kişilik bir halk buluşması yapacağız ve neden buradayız, ne yapmaya çalışıyoruz ve hepsinden önemlisi Yağmur’u seçip neden benim yanıma bizim yanımıza meclise göndermeliler bunu anlatacağız inşallah. 


DENİZLİ’NİN İLGİSİNE ŞAŞIRARAK ŞIMARDIM

Yalan olmasın bu kadar sıcak bir ilgiyi beklemiyorduk. Dış ilçelerde hele merkezde az önce yemek yediğimiz lokantada kendimi bir kenara bırakıyorum Yağmur’un özellikle tanınırlık seviyesinin çok yüksek olması, örgütümüze yönelik ilgi, bayraklarımızı görünce duyulan ilgi, çok güzeldi. Yolda gelirken bile arabayı görünce bile kornayla destek olan arkadaşlar bizi şımarttılar. Çok teşekkür ediyoruz gösterdikleri teveccühe. Şaşırarak şımardım böyle özetleyebilirim Denizli’ye olan bakışımı. Bir potansiyel olduğunu biliyorduk ama bu kadar yakın olduğumuzu farketmemiştim ben İstanbul’da” 

Türkiye İşçi Partisi Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı Yağmur Yalçın ise; “Çok heyecanlı ve güçlü hissediyoruz bugün Sera vekilimizle birlikte. Kendisi bana destek olmaya geldi. Çok mutluyum. Biliyorum birlikte başaracağız. Güzel bir gün geçti herkese teşekkür ediyorum” diyerek günü özetledi.