TİN, SANCAR'IN O SÖZLERİNE SERT YANIT VERDİ

Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ak Partili Avni Örki'nin bugün düzenlediği proje lansmanında mikrofon başına geçen Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar'ın kendisi ile alakalı yaptığı açıklamalara sert bir dille yanıt verdi.

  • 07 Mart 2019 - 15:46
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Teoman Sancar'ın geçtiğimiz günlerde kendisi ile ilgili yaptığı sert eleştirilere aynı dille yanıt verdi.

Vekil Tin; "Siz önce içinizde ki terörist cenazesine gidenleri temizleyin sonra gelin bana laf söyleyin" dedi.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Gazeteciler Cemiyeti’nde, Denizli’nin basın mensuplarıyla bir araya gelerek Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ve MHP Denizli il başkanı Cafer Birtürk’e ağır eleştirilerde bulunmuştu. Şahin Tin konuşmasında Şahin Tin’e “Amigoluğu bırak milletvekili ol” diyen Sancar'a cevap bugün geldi.

Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin; "Geçtiğimiz günlerde CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar bey benimle ilgili bazı açıklamalarda bulunmuş beni kınadığını dile getirmiş. Beni kınamadan önce kendi partisinin içerisinde bulunan vekilleri eleştirsin, terörist cenazelerine katılıp göz yaşı dökenleri eleştirsin. Ondan sonra gelsin bana laf söylesin" dedi.

HDP PAMUKKALE ADAYI NEDEN ÇEKİLDİ?

HDP ile iş birliği yaptıklarını söylediğimiz için bizleri eleştiriyorlar diyen Vekil Tin; "Sizlere soruyorum, HDP Pamukkale adayını neden geriye çekti? Geri çekilirken hangi açıklamaları yaptı? Sizin bunlar için bir açıklamanız var mı?" diye sözlerini tamamladı