TİMFED, İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN SORUNLARINA ÇÖZÜM ARAYIŞINDA

Tesisat İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) başkanı Sayın Kemal Yıldırım ve beraberindeki heyet, Antalya'da sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya, Denizli İnşaat Malzemesi Satıcıları İş Adamları Derneği (DİMSİAD) yönetim kurulu başkanı Sayın Halil İbrahim Çerçi de katıldı.

  • 23 Mayıs 2024 - 17:33
  • Son Güncelleme : 23 Mayıs 2024 - 17:37

Antalya Yapı Malzemeleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANTSİAD) tarafından düzenlenen mayıs ayı genişletilmiş olağan toplantısı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) başkanı Sayın Ali Bahar ve birçok sivil toplum kuruluşunun başkanlarının yanı sıra ANTSİAD üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.


Toplantı, ANTSİAD başkanı Sayın İlhan Kurtar'ın konuşması ile başladı. Kurtar'ın ardından STK başkanları, TİMFED başkanı Sayın Kemal Yıldırım ve ATSO başkanı Sayın Ali Bahar da konuşmalarını gerçekleştirdi. Konuşmalarda, sektörün genel sıkıntıları, sorunları ve alınacak önlemler hakkında detaylı değerlendirmelerde bulunuldu. Sektör temsilcileri, sorunların gündeme taşınmasının ve çözüm yollarının bulunmasının önemine vurgu yaptı.

Toplantının sonunda, ANTSİAD başkanı Sayın İlhan Kurtar, yeni üyelere ve STK başkanlarına plaket takdim etti. Bu anlamlı etkinlik, inşaat sektörünün daha güçlü ve dayanışma içerisinde olmasının gerekliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.