TERÖRLE MÜCADELEDE YİTİRDİĞİMİZ 9 CAN, TÜRKİYE'Yİ DERİN BİR MATEME BOĞDU!

Türkiye, kahraman askerlerimizin şehadet haberiyle sarsıldı...

  • 13 Ocak 2024 - 11:19
  • Son Güncelleme : 13 Ocak 2024 - 11:22

Kuzey Irak'ta meydana gelen alçak terör saldırısı sonrasında, ülkemizin kahraman güvenlik güçleri, terör örgütüne karşı verilen mücadelede büyük bir fedakarlık göstererek şehit düştü. Piyade Sözleşmeli Er Kemal Batur, Piyade Uzman Çavuş Serkan Sayın, Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir, Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmez, Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu ve Piyade Uzman Çavuş Hakan Gün, terör örgütünün hain saldırısında şehit düşen kahraman askerlerimiz arasında yer aldı.


Kuzey Irak'ta terör örgütünün üs bölgesine sızma girişimi sonucunda çıkan çatışmada, 9 askerimiz şehit olurken, 4 askerimiz de yaralandı. Milli Savunma Bakanlığı, gerçekleştirilen operasyon neticesinde 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Şehitlerin acı haberi, yetkililer tarafından kahraman ailelerine ulaştırıldı.

Türk milleti, bu zorlu süreçte güvenlik güçlerine destek olma ve terörle mücadeleye kararlılıkla devam etme kararıyla birlik ve beraberlik içerisinde durmaktadır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz.