TBMM'DE KURU EKMEK TARTIŞMASI

Denizli Milletvekili Şahin Tin ile CHP Grup Başkanvekili Engin Altay arasında yaşanan kuru ekmek atışması bugünkü bütçe görüşmelerine damga vurdu. Altay'ın 'millet aç midesine sadece kuru ekmek giriyor' sözlerine Tin'in 'Demek ki aç değiller' cevabı dikkat çekti.

  • 15 Aralık 2020 - 11:07
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

TBMM Genel Kurulunda devam eden bakanlıkların 2021 bütçesi görüşmelerine CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin arasında yaşanan diyalog damga vurdu. Altay, "Millet aç deyince hoplamayın arkadaşlar, millet aç, perişan. Evet, herkesin midesine bir şey giriyor. Kuru ekmek giriyor' dedi. Altay'ın bu sözlerine Ak Partili Tin'in verdiği 'O zaman aç değil demek cevabı dikkat çekti.

MİLLETTEN ÖZÜR DİLEYECEKSİN

CHP'li Altay Tin'in bu cevabı sonrası, Bu tutanağı alacağım, bu tutanağı alacağım. Bak göreceksin Milletten özür dileyeceksin' cevabını verdi. Tin bunu üzerine 'Sen kendin dedin,' Midesine kan giriyor' dedi. Altay bunu üzerine 'Milletin midesine kuru ekmek giriyor sadece diyorum. Beyefendi diyorki O zaman aç değiller' dedi.