TBMM BAŞKANVEKİLİ GÜLİZAR BİÇER KARACA’YA ATATÜRK’ÜN ÇOCUKLARI'NDAN ANLAMLI ZİYARET

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'ya, Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi kalabalık bir grup olarak ziyarette bulundu.

  • 23 Haziran 2023 - 12:34
  • Son Güncelleme : 23 Haziran 2023 - 12:42

ADD Denizli Şube Başkanı Azize Akdemir ve Yönetim Kurulu ile birlikte Denetleme ve Disiplin Kurulu Üyelerinin yanı sıra ADD Denizli Çocuk Korosu minikleri eşlik etti. Anıtkabir ziyaretiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarını sunan çocukların TBMM ziyareti ise duygu dolu anlara sahne oldu.

GÜLİZAR BİÇER KARACA’YA EN KIYMETLİ HEDİYEYİ ÇOCUKLAR VERDİ

TBMM Başkanvekili koltuğuna oturan çocuklar, “Fikirler Ölmez” marşını hep bir ağızdan heyecan ve coşkuyla söyledi. 2005-2015 yılları arasında Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şube Başkanlığı görevini yürütmüş olan TBMM Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca, TBMM Başkanvekilliğine seçildiğinden bu yana kendisine takdim edilen en kıymetli hediyeyi Atatürk’ün Çocuklarından almaktan gurur duyduğunu söyledi.

BU MAKAM, ATATÜRK ÇOCUKLARININ MAKAMI

İsmet İnönü’nün çalışma ofisi olarak kullandığı odasında, tarihi bir binada bir Cumhuriyet Kadını olarak görevini sürdürecek olma sorumluluğunu taşıdığını söyleyen Gülizar Biçer Karaca teşekkürlerini sundu: “Çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizden, Derneğimizin başkanı ve yönetimine, Koro Şefimizden çocuklarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki geldiler. Meclis koridorlarımızda çocuklarımızın sesleri yankılandı. Bu makam, onların makamı. “Kimsesizlerin kimsesi” olan Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu fırsat eşitliği sayesinde pamuk tarlalarından bu onurlu makamlara gelen bir Cumhuriyet kadını olarak Atatürk’ün hepimize mirası olan Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağımıza söz veriyorum. Teşekkürler çocuklar.”