ÇANAKKALE RUHUNU SAHNEYE TAŞIYAN ÖĞRENCİLERE ÇANAKKALE GEZİSİ ÖDÜLÜ

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen anma programında büyük beğeni alan Gazi Ortaokulu öğrencilerine verdiği “Çanakkale Gezisi” sözünü yerine getirdi. Gençler Çanakkale’ye uğurlandı.

  • 23 Haziran 2023 - 12:30
  • Son Güncelleme : 23 Haziran 2023 - 12:33

18 Mart’ta Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahneledikleri gösterilerle Çanakkale ruhunu yaşatan öğrenciler, izleyenlere duygusal anlar yaşatmıştı. Uzun süre alkışlanan sahne performansı için Başkan Özbaş, öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek Çanakkale gezisi sözü vermişti.

Sözünü yerine getiren Başkan Özbaş, program görevlisi öğrencileri ve öğretmenleri Çanakkale’ye uğurladı.  Öğrenciler, öğretmenlerinin gözetiminde Türk tarihinin dönüm noktası olan, kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi rehber eşliğinde gezdi.  

Çanakkale Şehitler Abidesi önünde İstiklal Marşı’nı okuyan öğretmen ve öğrenciler Çanakkale Şehitliğini ziyaret eden diğer misafirler tarafından alkışlandı. 

Çanakkale’den çok etkilendiklerini belirten öğrenciler gezi için Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özbaş ise, “Gençlerimiz ve öğretmenlerimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde sahneledikleri performans ile bizlere duygusal anlar yaşatmıştı. Sahnede Çanakkale'nin manevi ruhunu bizlere yansıtan öğrencilerimize Çanakkale Gezisi sözü vermiştik. Sözümüzü yerine getirdik. Sarayköy'de bizlere Çanakkale'nin manevi ruhunu yaşatan öğrencilerimizi destanın yazıldığı Çanakkale'ye uğurladık. Orada rehber eşliğinde şehitlikleri, kara ve denizdeki savaş noktalarını ziyaret ettiler” dedi.