TACİZE UĞRAYAN 14 YAŞINDAKİ ÇOCUK TACİZİ GİZLİCE KAYDA ALDI

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde 52 yaşındaki Rıfat Ç. isimli Şahıs, 14 yaşındaki K.Ç.’ye sözlü ve elle tacizde bulundu. O anları ise çocuk gizlice ses kaydına aldı.

  • 29 Nisan 2019 - 11:13
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Haberdenizli.com’un haberine göre; Olay dün öğle saatlerinde Pamukkale İlçesi Aktepe Mahallesi'nde bulunan Akvadi Toki konutlarında yaşandı. 52 yaşındaki Rıfat Ç. Şahıs, komşusun oğlu 14 yaşındaki K.Ç.'yi oğlumun Playstationu bozuldu yapar mısın? Diyerek eve çağırdı. Bunun üzerine K.Ç. her şeyden habersiz tacizcinin evine gitti. Rıfat Ç. çocuğa sözlü tacizlerde bulunmaya başladı. Şahısın çocuk üzerindeki sözlü tacizleri zaman geçtikçe artarak devam etti. Rıfat Ç. sorularının devam etmesi üzerine K.Ç. gizlice ses kaydı açarak tacizcinin konuşmalarını kaydetmeye başladı. K.Ç. sözlü tacizlerden rahatsız olan çocuk kalkarak evine gitmek için kapıyı açtı. Bu sefer şahıs çocuğa elle tacizde bulundu.

SES KAYDINI BABASINA DİNLETTİ

Daha sonra 14 yaşındaki K.Ç. hemen olayı babasına söyledi ve 11 dakika süren ses kaydını babasına dinletti. Baba Ş.Ç. ise hemen apartman sakinleri ve çevredeki vatandaşlarla hemen tacizci komşusu Rıfat Ç.'nin kapısına dayandı ve kapıyı kırmaya çalıştı. Daha sonra olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Daha sonra apartmanın kamera kayıtlarında Rıfat Ç.'nin evden çantasıyla beraber ayrıldığı görüldü. Bunun üzerine aile hemen adamdan şikayetçi oldu. Polis çilingir yardımıyla şahısın evine girerek arama çalışması yaptı. Şahıs şimdi her yerde aranıyor.

Ses kaydında, Rıfat Ç. “Bana dokunduğun zaman bir arzun var mı? Onu öğrenmek istiyorum sorusuna K.Ç. isimli çocuk ise sesi titreyerek “yok abi” cevabını verdi. Daha sonra Rıfat Ç. “ikimiz arasında ne olursa olsun ben kimseye söylemem” dedi. Tacizci Rıfat Ç. çocuğa sürekli arzularının olup olmadığı sordu. Çocuk ise korkudan hiç bir şey söyleyemedi. 14 yaşındaki çocuk sürekli tacizcinin evinden çıkıp gitmek istemesine rağmen Rıfat Ç. çocuğu hemen evden bırakmadığı ses kaydında bulunuyor. En son giderken çocuğa tekrar sözlü taciz ve elle tacizde bulunuyor." Baba Ş.Ç, "Dün öğle saatlerinde Akvadi Toki evlerinde komşumuz olan Rıfat Ç. 14 yaşındaki oğlumu eve çağırıp, benim oğlumun Playstation var bozuk yapabilir misin diyerek eve çağırıyor. Sonrasında sözlü ve elle taciz ediyor. Oğlum akıllılık edip ses kaydı yapıyor. sonrasında olayı bize anlatıyor. Bizde apartman sakinleri ve çevredeki vatandaşlarla beraber kapısını kırmaya çalıştık. Kamera kayıtlarından olayın akabinde elinde çantayla evden çıktığını gördük. Polisler olay yerine yığıldı. Linç var diye çok sayıda polis memuru geldi. Savcıya ifade ve ses kaydı verildi. Kaçan Rıfat Ç. isimli zanlı şu an itibarıyla aranıyor arabası bulundu kendisi kaçak" ifadeleri kullandı.