1 MAYIS PROGRAMI AÇIKLANDI

Denizli’de 1 Mayıs İşçi Bayramı için kutlamaların adresi yine değişmedi. Delikliçınar Meydanında toplanacak olan sendikalar, Tarım İl Müdürlüğünden kutlamaların yapılacağı Tokat Caddesine kadar yürüyecek. Kutlamalar ise Ulus-Tokat Caddeleri Kavşağında yapılacak.

  • 29 Nisan 2019 - 13:40
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesinde Denizli Tertip Komitesi Gazeteciler Cemiyetinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Birleşik Kamu-İş, KESK, TMMOB temsilcilerinin yer aldığı komite adına basın açıklamasını Eğitim Sen Başkanı Mehmet Dede yaptı. Dede, Emniyet’ten gereken izinlerinin alındığını söyledi. Geçen yıl Delikliçınar Meydanının toplanmaya kapalı olduğunu aktaran Dede, “Biz yine orada toparlanıp yürümüştük. Bu yıl da aynı olacak. Delikliçınar Meydanında toparlanacağız” dedi.

KUTLAMALAR AYNI YERDE

Denizli’de 1 Mayıs kutlama programını açıklayan Dede, “1 Mayıs için Denizli’de her şey hazır. 1 Mayıs günü saat 12’de Delikliçınar Meydanı’nda toplanacağız. Saat 13’te Tarım İl Müdürlüğü’nün önünden yürüyüşe geçerek Tokat Caddesi’nde 1 Mayıs mitingimizi gerçekleştireceğiz. Mitinge Denizli’de tüm emekçiler, eğitimciler, emekliler, herkes davetlidir. Coşkulu bir şekilde kutlayarak, emeğin haklarında bir adım daha önde gitmek için herkesi mitingimze davet ediyoruz” dedi.