SÜRPRİZ İSİMLER ŞENİZ DOĞAN’A AÇIK DESTEK GÖSTERDİ

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, 1 Nisan'dan itibaren Merkezefendi için hayata geçirmeyi planladığı projelerini açıkladığı toplantısını geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirdi. Doğan'ın projelerinden daha çok proje tanıtım toplantısına katılanlar dikkat çekti.

  • 26 Şubat 2024 - 03:09
  • Son Güncelleme : 26 Şubat 2024 - 04:39

Merkezefendi Belediyesi'nde 5 senelik başkanlık sürecini tamamlamak üzere olan ve önümüzdeki 5 yıl için tekrar CHP'nin adayı olarak sahaya çıkan Şeniz Doğan, hafta sonu Merkezefendi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bir proje tanıtım toplantısıyla yapacakları projeleri kamuoyuyla paylaştı.


Başkan Doğan'ın proje tanıtım toplantısı yoğun ilgi görürken projelerden çok katılımcılar dikkat çekti. Doğan'ın neredeyse her kesimden destek aldığını tanıtım toplantısında onu yalnız bırakmayanlar gösterdi.


MİLLİYETÇİ KANADIN ABİLERİ DOĞAN'IN YANINDA YER ALDI

Denizli'de ülkücü kimlikleriyle tanınan 2 iş insanının toplantıya katılımı dikkatlerden kaçmadı. Başkan Doğan'ın da bulunduğu protokolde oturan İYİ Partili Zafer Kaplan ve MHP'den istifa ederek ülkücü camianın ağabeyliğini yapmaya devam eden İsmail Yarımca tanıtım toplantısında yer aldı.


Özellikle Zafer Kaplan'ın açık desteği ve Doğan'ın yanında bulunması çok dikkat çekti. İYİ Parti'nin büyükşehir adayı aradığı dönemde gittiği isimlerden birisi olan Zafer Kaplan teklifi getiren Yasin Öztürk'ü nazikçe reddetmişti. Bugünlerde ise Şeniz Doğan'a verdiği açık destekle dikkatlerden kaçmadı.


İYİ PARTİ'NİN İLK 7 İSMİNDEN BİRİYDİ ŞİMDİ CHP LİSTESİNDE

Toplantıya katılan isimlerden birisi ise Uğur Çizmecioğlu oldu. Avukat Çizmecioğlu, geçtiğimiz genel seçimlerde İYİ Parti'nin 5. sıra milletvekili adayıydı. Seçimin ardından siyasete kısa bir mola veren Çizmecioğlu, geçtiğimiz günlerde büyük bir sürpriz yaparak CHP saflarına katıldı. CHP'nin Pamukkale meclis üyeliği listesinde bulunan Çizmecioğlu, Doğan'ın tanıtım toplantısında boy göstererek desteğini veren isimlerden oldu.


KÜRT AİLELER BAŞKAN DOĞAN'I YALNIZ BIRAKMADI

CHP'nin Merkezefendi Belediye Meclis Üyeleri arasında bulunarak siyaset arenasına adım atan iş insanı Berzan Taşer ile birlikte Kürt aileler de Doğan'a büyük destek gösterdi. Denizli'de tanınan ve sevilen birçok Kürt kökenli aile temsilcileri, Şeniz Doğan'ı tanıtım toplantısında yalnız bırakmayarak objektiflere poz verdi. Aynı zamanda AK Parti'den CHP'ye geçen Kadir Keskin'de Doğan'ı yalnız bırakmadı.


OSMAN TIĞ CHP'DE

Yaptığı bir site ziyareti sırasında Şeniz Doğan ile karşılaşan ve bazı fotoğraflarda Şeniz Doğan ile birlikte aynı karede bulunduğu için İYİ Parti Merkezefendi teşkilatından tepki alan Osman Tığ, partisinden ve meclis üyeliğinden istifa etmişti. Osman Tığ'da CHP meclis üyeleri listesinde yer aldı.

5 YILIN ÖZETİ KATILIMCILARLA ORTAYA ÇIKTI

Başkan Doğan'ın proje tanıtım toplantısının ardından projelerden çok katılımcılar dikkat çekti. Neredeyse her kesimden insanın Doğan'ı yalnız bırakmadığı günde Başkan Doğan adeta 5 yıllık başkanlık sürecinin geri dönüşünü aldı.