ŞİFO MEHMET'TEN İLK YORUM: BU LİGİN TAKIMI OLMALIYIZ!

Yukatel Denizlispor, Yücel İldiz’den boşalan Teknik Direktörlük görevine ‘Şifo’ lakaplı Mehmet Özdilek’i getirdi. 53 yaşındaki teknik adam kendisini sezon sonuna kadar yeşil-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

  • 12 Ekim 2019 - 12:45
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlispor’da Mehmet Özdilek dönemi resmen başladı. 53 yaşındaki teknik adam için Haluk Ulusoy Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. Törene Başkan Ali Çetin, Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat ilr Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Akarsu, Uğur Coşkun ve Can Cesur katıldı.

ÇETİN : “HOCAMIZ BİZDEN HIRSLI”

İmza töreninde konuşan Yukatel Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Yücel İldiz hocayla yollarımızı ayırmıştık. Dün Mehmet Hocamızla görüştük ve anlaşmaya vardık. Bugünden itibaren görevi devraldı. Biliyorsunuz bir hedefimiz var. Mehmet Hocamız da bizden daha hırslı. Bundan sonra aynı hedefe doğru, elimizden ne gelirse, birlikte mücadele edeceğiz. Anlaşmamız 1 yıllık. Sezon sonunda tekrar karşılıklı görüşülüp uzatmalı şeklinde anlaşmamız var. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Şehrimize de hayırlı olsun. Allah utandırmasın inşallah” dedi.

“DOĞRU BİR TAKIMA GELDİĞİME İNANIYORUM”

12 yıldır Süper Lig’de teknik adam olarak görev yaptığını belirten Yukatel Denizlispor’un yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek “Her iki tarafa da hayırlı olsun. Dün başkan ve yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte İstanbul’da bir araya geldik. Çok fazla konuşmadık. Önemli olan bu enerjiyi iki tarafın da birbirinde yakalaması. Biz o enerjiyi yakaladık. 12 yıldır bu ligde teknik adamlık yapıyorum. Dolayısıyla bildiğim, tanıdığım bir takımın içine geldim. Geçmişte çalıştığım oyuncular var, çalışmak isteyip buluşamadığım oyuncular var. Dolayısıyla bulunduğu konum itibariyle doğru bir takıma geldiğime inanıyorum” dedi.

“DERSİNE İYİ ÇALIŞAN BİR ADAMIM”

Ligi değerlendiren Mehmet Özdilek bu sene Süper Lig’in dalgalı geçeceğini ifade etti ve şu sözleri kaydetti; “Süreç uzun bir süreç, kolay bir süreç değil. Yıllar sonra lige gelmek sevindirici ama ligin oyuncusu olmak çok daha değerli. Başkanın büyük hedefleri var. Biz de ona destek vermeye çalışacağız ama bu ligde hiçbir şeyin kolay olmadığının altını kalın bir çizgi ile çizelim. Bu sene ligin biraz daha dalgalı geçeceğini düşünüyorum. Yukarıdaki takımlar ve alttaki takımlarla bu yürüyüşün uzun bir yürüyüş olduğunu düşünüyorum. Bir maç kazanıyorsunuz yukarıdaki ile kafa kafayasınız. Bir maç kaybederseniz alttakilerle kafa kafayasınız. O barem çok kısa bir barem ama biz oyuncu grubuna inanan bir ekip olarak buraya geldik. Oyuncu grubuna inanıyorum. Daha iyi şeyler yapabileceğini biliyorum. Hazırlıklı geldim. Dersine iyi çalışan bir adamım. Dolayısıyla inanıyorum ki önümüzdeki günler daha sağlıklı bir şekilde geçecek. Milli maç arasındayız. İlk maçı evimizde iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bu maçlar keyif maçıdır. Düşündüğümüzü arzu ettiğimiz skorla birleştirerek yüzümüzün akıyla çıkacağımızı düşünüyorum. Bugün itibariyle de çalışmalara başlayacağız. Biz de çalışmayı seven bir grubuz. İnanıyorum ki her iki tarafın pozitif enerjisi Denizli’yi çok daha iyi yerlere getirecektir. Her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” dedi.

ÖNEMLİ OLAN LİGİN ADAMI OLMAK

Horoz'un yeni teknik adamı Özdilek, Denizlispor başkanı Ali Çetin'in ilk 5 hedefinin sorulması üzerine ise önemli olan ligin adamı olmak cevabını verdi. Özdilek; "Hedeflerimiz olabilir fakat önceliğimiz lige tutunmak olacak. Önce bu ligin takımı haline gelmeliyiz. Sonrasında hedefler neyse gerçekleşecektir" dedi.

Mehmet Özdilek’in ekibi şu isimlerden oluşuyor: Mehmet Zafer Öğer-Kaleci Antrenörü Veysel Cihan: Yardımcı Antrenör Egemen Korkmaz: Yardımcı Antrenör Yusuf Köklü: Atletik Performans Antrenörü Dünyacan Çiçekverdi: Atletik Performans Antrenörü