KİTAP GÜNLERİ YARIN SONA ERİYOR

Merkezefendi Belediyesi tarafından 4 Ekim’de açılışı gerçekleştirilen Kitap Günleri, 13 Ekim Pazar günü(Yarın) sona erecek.

  • 12 Ekim 2019 - 14:23
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Kitap Günleri’nde bugün, Murat Ağırel ile Yavuz Selim Demirağ ‘Türkiye Gerçekleri’ adlı, Gönül Çatalcalı ‘Hamdüsena Sokağı Kadınları Romanı Üzerinden Türkiye’de Kadınların Var Olma Mücadelesi’ konulu ve Akademisyen Anne olarak da tanınan Doç.Dr.Saniye Bencik Kangal’ın annelere ve anne adaylarına öneriler sunduğu söyleşiler ile okurlarıyla bir araya geldiler. Söyleşi sonunda yazarlara, adlarına dikilen fidanların belgeleri verildi. Söyleşilerini sırayla gerçekleştiren yazarlar imza günü kapsamında da hem okurlarının aldıkları kitapları imzaladılar hem de kitapseverlerle sohbet ettiler.

Merkezefendi Belediyesi Kitap Günleri imza günü etkinliği kapsamında Elif Yıldırım, Halit Ertuğrul, Yavuz Karakaş, Gülşan Gazel, Ufuk Tufan, Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Serhan Keserlioğlu, Ahmet Zeki Yeşil, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan ve Müjde Aklanoğlu kitapseverlerle bir araya geldi. Denizlili yazarlar Ramazan Kavutçu ve Samet Koca da okurlarıyla imza gününde buluştu.

Kitap Günleri’nde 13 Ekim Pazar günü (Yarın) Reyhan Erdoğan, Ufuk Tufan ve Vehbi Vakkasoğlu söyleşi ve imza günlerinde okurlarıyla bir araya gelecek. Sadece imza etkinliği kapsamında ise Yavuz Selim Demirağ, Yavuz Karakaş, Gülşan Gazel, Ufuk Tufan, Fatih Duman, Süleyman Solmaz, Şafak Güçlü, Serhan Keserlioğlu, Ahmet Zeki Yeşil, Coşkun Genç, Reyhan Erdoğan ve Müjde Aklanoğlu ve Denizlili yazar Adem Çoban kitapseverlerle buluşacak.