SEMA SİLKİN ÜN, ‘E-TİCARET DANIŞMANLIĞI’ PROJESİNİ AÇIKLADI

Farklı seçim kampanyasıyla dikkatleri üzerine çeken Gelecek Saadet Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sema Silkin Ün'den Denizli'nin genç girişimcilerine devrim niteliğinde bir vaat geldi.

  • 21 Mart 2024 - 17:59
  • Son Güncelleme : 21 Mart 2024 - 18:01

Denizli'nin vizyoner Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sema Silkin Ün, girişimcilik ruhunu kucaklayan, gelecek nesillere ilham veren ve şehrin ekonomik dinamiklerini küresel ölçekte güçlendirecek yenilikçi bir proje olan ‘E-Ticaret Danışmanlığı Programı’nı kamuoyu ile paylaştı. 30 yaşına kadar olan gençler ve girişimci kadınlara yönelik olarak tasarlanan ve Denizli'nin girişimci ruhunu daha da canlandırmayı hedefleyen program büyük ilgi gördü. Denizli’de seçim kampanyası boyunca aracından, sloganlarına, seçim şarkısndan vaatlerine kadar bütün süreçlerde ilgi çekici işlere imza atan Ün, "Bilenler bilir, Denizli demek girişimcilik demek. Günümüzde ticaret, sınırları aşan bir yapıya büründü. Amazon, Etsy, AliExpress gibi platformlar dünya ticaretinin kalbi haline geldi. Biz de Denizli'nin gençlerine ve kadınlarına bu global pazarda yer almaları için gereken desteği sağlamak istiyoruz" dedi. E-Ticaret Danışmanlığı Programı ile Denizlili gençler ve kadınlar, uluslararası pazarlarda nasıl başarılı olacakları konusunda kapsamlı bir eğitim ve danışmanlık hizmeti alacaklar. Program; ürün listeleme, uluslararası SEO, dijital pazarlama ve lojistik süreçleri gibi e-ticaretin temel taşlarını kapsayacak. Bu hizmet, genç girişimcilerin ve kadınların dünya çapında rekabet edebilir hale gelmelerini sağlayacak bir köprü görevi görecek.

“DENİZLİ DÜNYA’DA MARKA OLACAK”

Seçim çalışmalarında sadece Denizli’nin değil tüm Türkiye’deki adaylara nazaran yapay zeka teknolojilerini kampanyasının merkezine alan Sema Silkin Ün'ün bu girişimi, Denizli'nin genç nüfusunu ve kadın girişimcilerini sadece yerel değil, aynı zamanda uluslararası bir platformda güçlendirmeyi amaçlıyor. "Girişimcilerimizin yalnız olmadıklarını her zaman hissettirecek bir yapı kuruyoruz. Uluslararası başarı için gereken her türlü bilgi ve desteği sunmaya hazırız. Siz sadece hayallerinize odaklanın, geri kalanı biz hallederiz," diyerek gençler ve kadınlara güven veriyor. Ücretsiz E-Ticaret Danışmanlığı Programı, Denizli'nin "üretecek, dünya tanıyacak" mottosunu hayata geçirmenin bir aracı olarak görülüyor. Bu programla birlikte, Denizli ürünlerinin ve markalarının uluslararası arenada hak ettiği değeri bulması hedefleniyor. Ün'ün bu devrim niteliğindeki projesi, şehrin girişimci ruhunu küresel bir vizyonla buluşturuyor ve Denizli'nin ekonomik gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Girişimci gençler ve kadınlar için bir dönüm noktası olması beklenen E-Ticaret Danışmanlığı Programı, Denizli'nin sadece Türkiye'de değil, dünya çapında bir marka haline gelmesine ön ayak olacak.