DOĞA VE MACERASEVERLERE MÜJDE, BAŞKARCI KAMP VE ZİPLİNE MERKEZİ AÇILIYOR

Doğayı ve çevreyi sevdiğini her zaman dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, “Başkarcı Kamp ve Zipline Merkezi projemiz ile doğaseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatacağız” dedi.

  • 21 Mart 2024 - 18:04
  • Son Güncelleme : 21 Mart 2024 - 18:08

Belediye Başkanı olarak görev yapan ve beş yıldır başarılı bir şekilde hizmet eden Şeniz Doğan, ilçeye yeni ve heyecan verici bir projeye daha imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde açıkladığı 60 yeni projenin arasında yer alan ‘Başkarcı Kamp ve Zipline Merkezi’ doğa tutkunları ve maceraseverler için heyecan verici bir merkez olacak. Merkezefendi’de ve Denizli’de doğa ile iç içe eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için harika bir fırsat sunulacak.

Ayrıca, adrenalin tutkunlarını heyecanlandıracak olan Zipline parkurları da merkezin vazgeçilmezlerinden olacak. Zipline aktiviteleri, katılımcılara maceralı ve heyecan dolu anlar yaşatacak.

“BAŞKARCI’NIN EŞSİZ GÜZELLİĞİNİ YAŞAYACAĞIZ”

Bu proje ile ilçede doğayı ve sporu bir araya getirerek vatandaşları sağlıklı yaşam tarzına teşvik etmeyi amaçladıklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, “Ormanın eteklerinde bulunan Başkarcı Mahallemize doğa ile iç içe Kamp ve Zipline merkezi açıyoruz. Keyifli bir deneyim sunacak kamp alanları ve Zipline platformları, doğal araziye entegre edilerek heyecan verici maceralarla vatandaşımıza hizmet verecek” ifadelerini kullandı.