SAZAK MAHALLESİ'NDE AHMET HAKAN'DAN YENİLİKÇİ PROJELER!

Ahmet Hakan, Çal Belediye Başkanlığı İçin Vizyonunu Açıkladı: Sazak Mahallesi'ne Odaklı Projelerle Çal'ı Geleceğe Taşıyacak!

  • 27 Ocak 2024 - 22:40
  • Son Güncelleme : 27 Ocak 2024 - 22:58

Çal ilçesinin tarım ve hayvancılık konusundaki önemini vurgulayan Çal Belediye Başkan adayı Ahmet Hakan, özellikle Sazak Mahallesi'nde gerçekleşen üzüm üretimiyle bilinen bölgenin tarihine vurgu yaparak, mahallenin zengin geçmişini ve doğal güzelliklerini ön plana çıkardı.


Sazak Mahallesi'nin antik çağdan günümüze uzanan bir yerleşim yeri olduğunu belirten Hakan, Selçuklu ve Türk devletlerinin izlerini taşıyan yapıların bu bölgede bulunmasının kültürel zenginliğe işaret ettiğini ifade etti. Ayrıca, Sazak'ın doğasıyla sarılı, henüz keşfedilmemiş birçok güzellik barındırdığını söyleyerek bölgenin potansiyeline dikkat çekti.


Hakan, Sazak Mahallesi'ndeki sorunlara çözüm odaklı yaklaşacaklarını ve bu bölgede yaşayan vatandaşların beklentilerini karşılayacak projeleri hayata geçireceklerini söyledi. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde destek isteyen Ahmet Hakan, halkın oylarıyla başarılı bir yönetim sergileyeceklerine olan inancını dile getirdi.


Başkan adayı Ahmet Hakan, "Sazak Mahallesi'nde, tarihi ve kültürel mirası koruyarak, modern çözümlerle buluşturacak projelerimizle Çal'ı daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz. Sizlerden aldığımız destekle, 31 Mart'ta kazanacağımız zafer hepimizin olacak. Göreceksiniz ki, Çal hak ettiği değeri bulacak," dedi. Ahmet Hakan, seçim sürecinde vatandaşların beklentilerine açık olacaklarını ve halkın aktif katılımını teşvik edeceklerini belirtti.