CHP'DE SARSINTI: ALİ ATLI SEÇİM YARIŞINDAN ÇEKİLDİ!

CHP'nin Babadağ Belediye Başkan Aday Adayı Ali Atlı, partisine ve Denizli'ye yaptığı hizmetlerin ardından adaylık sürecinden çekildiğini açıkladı. Atlı, meclis üyelerine WhatsApp üzerinden attığı mesajla veda ederken, aynı zamanda il başkanı Ali Osman Horzum ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'ya da adaylıktan çekildiği bilgisini iletti.

  • 28 Ocak 2024 - 01:52
  • Son Güncelleme : 28 Ocak 2024 - 01:55

Ali Atlı'nın adaylıktan çekilme gerekçesi olarak, tek aday adayı olmasına rağmen hala aday olarak gösterilmemesini olduğunu belirtildi. Atlı, partisindeki olumsuz tablo ve yaşanan gelişmelerin, Babadağ Belediyesi ve Babadağ lobisini hedef alan bir tutumla kendisini ve arkadaşlarını CHP'de siyaset yapma imkanından mahrum bıraktığını ifade etti.

Ali Atlı'nın istifasının beklenen bir gelişme olduğu ancak partililer tarafından uzun süredir yatıştırılmaya çalışıldığı, ancak bu çabaların başarılı olamadığı belirtildi. Atlı'nın WhatsApp üzerinden attığı veda mesajında, "Yaşanan gelişmeler ve adaylık sürecinde yaşanan olumsuz tablo" ifadeleriyle, siyasi arenada karşılaştığı zorluklara vurgu yaptığı gözlendi.

Ali Atlı, mesajının sonunda, "Adaylık başvurumu geri çekiyor, bu hakkımdan feragat ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal ediniz. Kalın sağlıcakla. Sevgilerimle" ifadeleriyle veda ettiği mesajını tamamladı.