POMPALI TÜFEKLİ ŞÜPHELİNİN HÜRRİYET CADDESİ'NDEKİ TEHLİKELİ EYLEMİ

Pamukkale ilçesine bağlı Hürriyet Caddesi'nde meydana gelen olayda, Nuri A. adlı şüpheli ile mahallede bulunan diğer kişiler arasında bir tartışma yaşandı.

  • 22 Haziran 2023 - 18:06
  • Son Güncelleme : 22 Haziran 2023 - 18:17

Tartışmanın etkisiyle Nuri A., öfkesini kontrol edemeyerek eline pompalı tüfeği aldı. Şüpheli, sokakta rastgele ateş açtıktan sonra vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, sokağı abluka altına alarak trafiği durdurdu. Bu hareketli anlarda, çelik yelek giyen polis memurlarının uyarılarına aldırmayan şüpheli, babasının ikna çabalarını dikkate almadan pompalı tüfeği yeniden ateşledi. Olayın gerilim dolu anlarında bağırmaya başlayan şüpheli, yaklaşık yarım saatlik bir uğraşın ardından babası tarafından ikna edildi ve elindeki pompalı tüfek alındı.

Şüphelinin polise sarılarak olayı anlatmaya başlamasıyla, polis ekipleri tarafından hemen gözaltına alındı. Bu sırada baba, kendilerini görüntüleyen gazetecilere saldırmaya çalışırken, bir kişi saldırganın arkadaşı olduğunu iddia ederek polislere "Ben kefilim, iyi bir çocuk" diye seslendi.