POLİS MEMURU YARALANMIŞ KAÇAK AYAĞINDAN VURULMUŞTU İŞTE AYRINTILAR

Dün verdiğimiz bir polis memurunun da yaralandığı silahlı çatışma haberinin ayrıntıları bugün ortaya çıktı. Olay, belirli suçlar nedeniyle aranması olan şahıs ile polis arasında gerçekleşen kovalamaca sonucunda meydana gelmiş.

  • 08 Ağustos 2020 - 14:15
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Pamukkale ilçesinde bulunan Zeytinköy mahallesi’nde 5 adet hırsızlık ve 2 adet kasten yaralama suçlarından arandığı öğrenilen şahsı yakalamak için harekete geçen polis memurlarından biri yaralandı.

Olay kimlik bildirim sistemine ihbar düşmesi ile gerçekleşti. İhbar üzerine polis ekipleri Zeytinköy mahallesine gitti ve sokak üzerinde bir polis memurunun dikkati üzerine durdurulmaya çalışılan B.A. ikazlara uymayarak kaçmaya başlayınca olanlar oldu.

Yaklaşık 500 metre süren kovalama sonucu yakalanan şahıs polis memuruna vurmaya başladı. Darbe aldığı esnada polis memuru ayağından yaralanarak yere düştü. Polis memurunun yaralanması ile tekrar kaçmaya başlayan B.A. polis memuru tarafından etkisiz hale getirilmiş amacıyla ayağından vurularak yaralandı.

Yaralanmasına rağmen kaçmaya devam eden B.A’yı bir diğer Polis memuru üzerine atlayarak yakaladı. Polis memurunun yaptığı üst aramasında bir adet bıçak ele geçirildi.

Polise direnen kaçağın mukavemet gösterdiği esnada yaralanan polis memurunun ayağında kırık olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, B.A. hastaneye sevk edilerek gerekli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.