PARALAR ÖDENMİYOR YAPRAK DÖKÜMÜ BAŞLADI

Denizlispor’da yaprak dökümü başladı. Faiz polemiğiyle tekrar gündeme gelen Denizlispor yönetimi, ilk önce kendi parasının alıp futbolcuların parasının ödemediği için birçok oyuncu yeni yılda olmayacak.

  • 31 Aralık 2020 - 08:15
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Dağılma, yeşil siyahlıların şampiyonluğunda önemli rol oynayan İsmail Aissati ile başladı. Kulüpten parasını isteyip ihtar çektirdiği halde parası ödenmeyen Aissati Denizlispor’dan ayrılan ilk isim oldu. Yine paraları ödenmediği gerekçesiyle kaleci Pantilimon, yine parası ödenmediği için kadro dışı bırakılan Oğuz Yılmaz, Subotic, Lopes, Bergdich gibi birçok oyuncunun da yeni yılda boşa çıkacağı ve Denizlispor’da oynamak istemeği öğrenildi. Her defasında para konusunda protokolden medet uman yönetim de boşa çıktı. Protokolün Denizlispor başkanı ve yönetiminden rahatsız olduğu ve bu kişilerin yerine yeni isim aradığı öğrenildi.

İLK AİSSATİ GİTTİ, KULÜP AÇIKLAMA YAPTI

İsmail Aissati’nin ayrılışının ardından Denizlispor yönetimi açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ismail Aissati, kulübümüzle olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir. Futbolcularımızdan Ismail Aissati alacakları için kulübümüze ihtar göndermiş olup, kendisine hak ettiği ücretler ile ilgili birçok ödeme planı sunulmuştur. Kendisi hiçbir ödeme planını kabul etmeyerek sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmeyi tercih etmiştir. Yayıncı kuruluşun söz verdiği ödemeleri zamanında yapmaması sonucu oluşan bu durumda, tüm kulüplerin futbolcu maaşlarını ödemekte zorlandığını tüm kamuoyunca bilinmektedir. Bütün bu olumsuzluklara rağmen kulübümüz söz verdiği tüm prim ödemelerini gününde ödemeye devam etmiştir. Bu zor dönemde aramızdan ilk ayrılan oyuncunun Ismail Aissati olması ise hepimizi derinden üzmüştür. Kendisine Denizlispor’a verdiği emekler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.