ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN’DAN YENİ YIL MESAJI

Bütün olumsuzlukların kopartılıp atılan takvim yaprakları gibi geride kalmasını temenni eden Başkan Cengiz Arslan tüm zorluklara rağmen 2020’de yıl boyunca Çameli’mizin geleceğini inşa edecek pek çok önemli çalışmaya imza attıklarını belirtirken, 2021’de de bunları kararlı bir şekilde sürdürerek ‘güzellikler ilçesi Turizmi –Doğası ve tarımı ile Çameli’mizi yakışır işler yapmayı hedeflediklerini söyledi.

  • 31 Aralık 2020 - 05:32
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Covid-19 salgınıyla, doğal afetlerle, ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğimiz bir yılı geride bırakıyoruz” diyen Arslan  “2020 yılı, tüm dünyada Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçti. Çin’den başlayıp hızla dünyanın her yerine yayılarak, küresel ekonomiyi ve toplumsal yaşamı derinden etkileyen pandemi sınavında, uluslararası pazarlarda çok ciddi daralmalar yaşanırken ülkemizin erken dönemde aldığı tedbirlerin faydasını gördük ve Türkiye, bu sınavı diğer ülkelere kıyasla nispeten daha az kayıpla geçirmeyi başardı. Dolayısıyla bu süreçten ülkemizin güçlenerek çıkacağına ve 2023 hedefleri doğrultusunda kutlu yürüyüşüne kaldığı yerden devam edeceğine inanıyorum.

PANDEMİYE RAĞMEN 2020 YATIRIM PROGRAMLARIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Biz de bu süreçte Çameli Belediyesi olarak, bir yandan pandemi ile mücadelede 7-24 esasıyla her türlü önlemi titizlikle uygulayıp vatandaşlarımızın sağlığını koruyacak çalışmaları kararlı bir şekilde sürdürdük, diğer yandan da İlçemizi kalkındıracak ve geleceğe taşıyacak projelerimize aynı kararlılıkla devam ettik. Sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği ilçemizde ortaya koyduğumuz çalışmalarda, ilçemizin her yönüyle daha yaşanabilir bir ilçe  olması için çaba gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz. Tüm amacımız, Güzel ilçemize sahip olduğu büyük potansiyeli her yönüyle ortaya çıkarıp ilçemizi  önce ülkemizde, daha sonrasında dünyada hak ettiği noktalara taşımaktır. 2021’de de bunun için çalışmaya ve hizmet vermeye devam edeceğiz

BAŞARILI BİR YILIN ARDINDAN, 2021’DE GÜZEL GEÇECEK

Dilerim 2021 yılı öncelikle tüm insanlığa şifa olur. Sağlıklı, maskesiz, sevdiklerimize gönül rahatlığıyla sarılacağımız günler bir an önce gelir.  Ülke olarak, 2020’de yaşadığımız tüm olumsuzluk ve sıkıntılarla bir daha karşılaşmamak umuduyla başta Çameli’li hemşerilerimin olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ve aziz milletimizin yeni yılını kutluyor; 2021’in herkes için sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum.