PAMUKKALE'DE YÜREKLERİ ISITAN HAREKET

Bugün Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yürekleri ısıtan bir olay gerçekleşti.

  • 19 Nisan 2020 - 13:33
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de koronavirüs ile mücadele kapsamında gerekli önlemleri ve tedbirleri alıyor. Bu kapsamda hafta sonu sokağa çıkma yasağının gelmesiyle belediye ekipleri vatandaşlar için yoğun bir mesai içerisine girdi.

Pamukkale İlçesi, Bağbaşı Mahallesinde oturmakta olan Mehmet Öncü, sokağa çıkma yasağı nedeniyle babasının ölüm yıl dönümünde farklı bir işe imza atarak yürekleri ısıttı. Öncü, Pamukkale Belediyesi çağrı merkezini arayarak hazırlamış olduğu pasta ve börekleri sağlık çalışanlarına götürmelerini rica etti. Gelen istek üzerine Vefa Sosyal Destek Grubu yola çıkarak Mehmet Öncü'nün evinden malzemeleri aldı ve sağlık çalışanlarına ulaştırdı. Ülkece geçtiğimiz bu zor günlerde içimizi ısıtan bir harekete imza atan Mehmet Öncü ve Pamukkale Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu, sağlık çalışanlarının yüzlerini gülümsetti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki; "Bağbaşı Mahallemizde ikamet eden Mehmet Öncü kardeşimizin babasının vefat yıldönümü vesilesiyle evinde hazırladığı pasta ve böreklerini, Pamukkale Belediyemizin Vefa Sosyal Destek Grubu aracılığıyla koronavirüs ile gece gündüz mücadele eden vefakar sağlık çalışanlarına ulaştırdık.Mehmet kardeşimizi ve sağlık çalışanlarımızı gönülden alkışlıyorum" dedi.