PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN KARAHAYIT’TAKİ ESNAFLARA DESTEK

Pamukkale Belediyesi, koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfekte işlemlerine aralıksız devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, turizm bölgesi olan Karahayıt’ta esnafların işyerleri ile otel, pansiyon ve restoranları ücretsiz olarak dezenfekte işlemi yaparak steril hale getirdi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Koronavirüsle mücadelemiz aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede esnaflarımıza dezenfekte konusunda destek veriyoruz” dedi.

  • 18 Ağustos 2020 - 15:31
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koronavirüs pandemi sürecinde halkın sağlığı için gece gündüz çalışan Pamukkale Belediyesi, bu çalışmalarını sürdürüyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki esnafların iş yerleri ile otel, pansiyon ve restoranları dezenfekte ediyor. Bu kapsamda turizm bölgesi olan Karahayıt’ta faaliyet gösteren esnafların işyerleri, otel, pansiyon ve restoranlar ücretsiz olarak dezenfekte edilerek steril hale getirilirken, esnaflara da önemli bir destek sağlanmış oluyor. Aynı zamanda da turizm bölgesine gelen ziyaretçilerin ve mahalle sakinlerinin sağlığı korunmuş oluyor.

KARAHAYITLILAR ÇALIŞMADAN MEMNUN

Karahayıt mahallesi esnaflarından Nevzat Yıldız, Pamukkale Belediyesi’nin verdiği ücretsiz dezenfekte işleminden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Belediyemiz sürekli olarak bizlerin yanında oluyor. Bu hizmetinden dolayı Pamukkale Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” dedi. Restoran işletmecisi Mustafa Kavaklıoğlu ise “Pamukkale Belediyesi’nin koronavirüs salgınına karşı işletmelerimizi dezenfekte etmesi çok güzel bir hizmet. Bundan dolayı başta Pamukkale Belediye Başkanımız olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Apart işletmecisi Ayşe Çolak da “Pamukkale Belediyemizin hizmetleri çok güzel. Yapılan dezenfekte çalışması müşterilerimizi de memnun ediyor. Pamukkale Belediyesi’ne çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“KORONAVİRÜS İLE MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs ile mücadelelerinin aralıksız olarak devam ettiğini belirterek, “Pamukkale Belediyesi olarak ilk günden bu yana koronavirüs mücadelesi kapsamında tüm imkanlarımızı halkımız için seferber ettik. İlçemiz genelinde bütün işletmelerde dönüşümlü bir şekilde ücretsiz olarak defalarca dezenfekte işlemini gerçekleştirdik. İlk önceliğimiz her zaman halkımızın sağlığı oldu. Kamu kurumları, camiler, okullar ve halkımızın kullandığı pazar yerleri, sokak ve caddeleri periyodik olarak dezenfekte yapıyoruz. Bu zor süreçte esnaflarımızı hiç ihmal etmedik. Ekiplerimiz mahalle mahalle, sokak sokak tüm esnaflarımızın işyerlerini ücretsiz olarak dönüşümlü bir şekilde dezenfekte ederek onlara destek olduk. Son olarak turizm bölgesi olan Karahayıt Mahallemizde bütün esnafların işyerlerinin yanı sıra mahallede bulunan tüm otel ve pansiyonlar baştan aşağı dezenfekte edilerek steril hale getirildi. Koronavirüs tehlikesi sona erene kadar çalışmalarımız devam edecek. Biz her zaman olduğu gibi halkımızın her zaman yanındayız” dedi.