ÖZTÜRK VE AKGÜN ARASINDA DOSTLUK KAZANDI

İYİ Parti Denizli'de aralarında gerginlik olduğu bilinen Denizli milletvekili Yasin Öztürk ve İl başkanı Hasan Akgün arasında buzlar eridi. Aynı masada buluşan 20 yıllık eski dostlar barıştı.

  • 21 Haziran 2020 - 23:52
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İyi Parti Denizli il kongresine sayılı günler kala siyasi gerginlikler son buldu ve 20 yıllık eski dost olan Öztürk ve Akgün tekrar barıştı.

Mevcut başkan Hasan Akgün, Raziye Akışık ve Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu’nun il başkanlığına aday olduğu kongre sürecinde, Mustafa Çobanoğlu ve Hasan Akgün İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile bir araya geldi. İkiliyi ise yine dostları Merkezefendi ilçe başkanı Mehmet Gökçe, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun bir araya getirdi.

Tekrar ortak noktaya gelen eski dostların görüşmesinin ardından, Çobanoğlu’nun adaylıktan çekilerek mevcut başkan Hasan Akgün’ün adaylığında seçime girmeye karar verildiği öğrenildi. İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün geçtiğimiz hafta yaptığı basın toplantısıyla eleştiriler yönlendirdiği Akgün ile tekrar aralarının düzelmesi ise partilileri mutlu etti.