ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMU (9-15 KASIM)

  • 10 Kasım 2020 - 12:37
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

KOÇ: Sevgili koçlar bu hafta Arkadaş veya özellikle dost seçerken çok dikkatli olmanız gereken bir zaman. Aldanmalar ve pembe hayallerinizin kararması, kötü alışkanlıklar içine girmek, maddi kayıplar, hileli durumlara düşmek gibi riskler var. Miras veya benzeri türü az veya yüklüce gelire sahip olunabilir.. İş ilişkileri ve iş konusunda taban oluşturmak için de uygun bir hafta olabilir.

Stres, sıkıntı, anlaşmazlık gibi durumlarda iyileşmeler olur. Psikolojik açıdan rahatlama ve daha geniş bir anlayışlılık kazandırabilecek tecrübeler yaşamak mümkündür. Umulmayan kişi ve durumlardan yakalanabilecek şans ve fırsatlarda önünüze çıkabilir. Sağlık konusunda baş ve boyun bölgelerine dikkat.

BOĞA: Sevgili boğalar bu hafta evlilik, ortak çalışmalar, ikili sosyal ilişkiler gibi alanlarda gelişmelere, yeni fırsatlara, yolunda gitmeyen durumların iyileşmesine, gelişmesine uygun etkiler alıyorsunuz. Arkadaşlık, sevgi, paylaşım ile ilgili hayatınıza önemli anlamlar katabilecek durumlar gelişebilir. Hedefleriniz, amaçlarınız aniden değişebilir. Dostluklarda değişimler ve sürpriz durumlar ortaya çıkabilir. Sizden çok farklı tarz ve düşüncede olan kişiler hayatınıza girerek size yeni heyecanlar yaşatabilirler. İş ilişkileri ve iş konusunda taban oluşturmak için de iyi bir hafta değerlendirin derim.

İKİZLER : Sevgili ikizler bu hafta sizler için en iyi gelişmeler günlük rutin işleriniz, iş çevreniz ve sağlığınız yönünden olacaktır. Üstleneceğiniz görevleri en verimli şekilde yerine getirmeye ve kendi kişisel gelişiminize katkıda bulunmaya uygun bir hafta olcak. Yaptığınız çalışmalardan zevk alabilir. Yeni bir iş veya çalışma şartlarının iyileşmesi, takdir alma gibi fırsatlar karşınıza çıkabilir. sağlık ile ilgili sorunlarınız varsa bile bu hafta bunlara yararlı tedavi yolları bulmanız daha rahat ve kolay olacaktır. Geçmişte halledilmemiş hala pürüz teşkil eden durumlar varsa yeniden geri gelebilir.

YENGEÇ : Sevgili yengeçler bu hafta Yaşamınıza bir amaç, düzen ve genişlik getirecek ortamlar yaratabilirsiniz. Ancak bunlar zorlu bir sınavın ardından gelecek rahatlık şeklinde de olabilir. Evvelki yıllardan çeşitli nedenlerle yavaş yavaş gelişmiş sorunlar, şimdi ciddi şekilde ele almanızı gerektirebilir. İş veya görev değişimi mümkündür. Çalışma şartlarının iyileşmesi, ücretin artması, iyi çalışma neticesi yetkililerden takdir almak gibi hoşluklar olması da mümkün. Ancak Aldanmak, umduğunu bulamama gibi durum ve düşüncelere girip kolay pes etmeyin.

ASLAN : Sevgili aslanlar bu hafta sizler içim yeni bir işe girişmek ve uzun menzilli projeler yapmak için uygun değil. Ancak gerekli ise engelleri göze almaya, sabretmeye ve düşseniz de kalkmaya hazır olmalısınız. İsyan edecek, kızıp, kükreyecekseniz hiç başlamayın derim. Şanslı olacağınız yönler aşk, yaratıcılık, eğlence gibi keyif verecek konular. Yine bu konularda yavaş gelişen ama hayatınızda önemli değişimler yaratabilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. yeteneklerinizi eskiden olduğundan daha kuvvetli bir şekilde ortaya çıkarabilirsiniz. Yaratıcı bir işte çalışıyorsanız adınız ilkler içine girebilir, fikirlerinizle devrimler yaratabilir yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

BAŞAK : sevgili başaklar sizler için bu hafta aile, eş ve ebeveyn durumları ön planda . Bunlar iyileştirici, geliştirici ve memnun edici olabileceği kadar şaşırtıcı, beklenilmeyeni getirici hatta çok kapsamlı değişimler yapmak mecburiyetinde bırakabilecek tarzda da olabilir. ihtiyacınız olan şey iç huzuru ve güvenli bir ortamda yaşamak. Bunu sağlamak için kendi geçmişteki hayatınız, hatalarınız, görüp geçirdikleriniz, eviniz, aileniz ve büyüklerinizle daha yakından ilgilenmeniz, problemler varsa açığa çıkarılıp çareler bulmanız gerekecektir. İş ve ortaklık konusunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz..

TERAZI : Sevgili teraziler bu hafta daha ciddi konulara eğilmek, toparlanmak, ne olup bitiyor sorgulamanın vakti geldi. Zaten istemeseniz de çevrenizden, dostlarınızdan bu yönde etkiler gelecektir. Değişecekler, sizi de zorlayacaklar, önünüze engeller, sorunlar çıkarabileceklerdir. Onlar bunları sizi hedef alarak yapmasa da, bir yol bulup size ulaşacaktır. Özelinizi bu hafta kimseyle paylaşmayın fikir ve düşünceleriniz çalınabilir. Yakın çevreniz içinde bulunan kişiler ve durumlarda kesin bitiş ve önemli değişimler olabilir. Aşktan yana heyecanlı ve süprizli zamanlar sizleri bekliyor.

AKREP : Sevgili akrepler bu hafta Sahip olduğunuz veya olmak istediğiniz değerler hangi yönde ağır basıyorsa o yönde genişleme yaşayabilirsiniz. Yani sahip olma enerjinizi maddi veya manevi yönde yoğunlaştırabilirsiniz. Felsefi, dinsel, ahlaki konularda yeni değerler karşınıza gelir. Birçok konuda silbaştan yapmanız gerekebilir. Kendiniz, aile, akraba ve toplum hakkındaki düşüncelerinizi yeniden değerlendirmeli ve. amaçlarınızı gözden geçirerek imkanlarınıza göre gerekenleri yapmalısınız. Bazılarınız için henüz kimliksel zenginleşme devam ederken bazılarınıza maddi yönden şans kapıları açılacak iyi değerlendirin derim.

YAY : Sevgili yaylar bu hafta Çok yakın akrabalar, kardeşler veya komşularla ilişkilerde, karşılıklı birbirini yanlış anlamalar veya kasıtlı saptırmalar görülebilir. Fikirsel alışverişlere dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizi oluşturan kişilerle paylaştığınız tuhaf, alışılmışın dışında tecrübelerle karşılaşabilirsiniz. Hemen fark edemeseniz bile hayatınızda bir şeyler yavaşça değişmeye başlayacak. Sürpriz gelişmeler, beklenmedik durumlar, şaşırtıcı haller ortaya çıkabilir. Eskiden sorun olmuş hastalıkların uzantısı görülebilir. Uzun sürecek bazı rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Veya çevrenizden birinin sıkıntılı bir hali dolaylı olarak sizi de etkileyerek, yaşamın gerçeklerini bir daha düşünmenize yol açabilir.

OĞLAK : Sevgili oğlaklar bu hafta Kişisel hedefleriniz, amaçlarınız, umutlarınız, dostluklarınız ve ilişkileriniz üzerinden şanslı etkilerdesiniz. Bütün bunlar adına genişleme ve iyileşmeler kaydediyor ve Yeni dostlar kazanıyorsunuz ve bunlardan çeşitli imkanlar doğabilir bir hedef peşine takılabilirsiniz.

Artık daralmayı, kapalılığı, sıkıntıları da bırakma zamanınız. Yavaş yavaş kendinizde iyimserlik, pozitifliliği hissetme zamanı. Kendinizin içsel kapasitenizi öğrenir ve bir yandan da korktuğunuz, endişe ettiğiniz, güvenmediğiniz konularınızla yüzleşerek bunlardan kendinizi arındırabilirsiniz. Böylece hem kendinize hem de başkalarına karşı daha geniş perspektifle ve daha olumlu bakabilirsiniz. Ki bu sizi daha güvenli ve rahat yapar. Bu hafta endişeşerinizden arının yeni imkanlara kucak açın.

 

KOVA : Sevgili kovalar bu hafta Kendinizi başkalarına kanıtlamak isteyebilirsiniz. Dışarıdan bakılınca başkalarınca garip gelebilecek tutum ve davranışlarınız olabilir. Akıllı kişiliğiniz bu hafta biraz duygusal yönde olabilir yardım sever kişiliğinizi bu haftada konuşturabilirsiniz. Evli olan veya ilişkisi olanlar Evlilik konusunda engellerle karşılaşma, sorgulama, güçlüklerle uğraşmanız gerekebilir. Bunlar daha ziyade size ağır gelen ve kişisel isteklerinizle ilgili şeylerdir ve eşiniz bunu anlamayabilir. Veya birlikte yanlışları görüp, gerekenleri yapmak ve birbirinden ders alarak güçlenmek de mümkündür. Bol şanslar.

BALIK : Sevgili balıklar bu hafta idrak artışı, akıl kapasitenizde yükselme kaydediyorsunuz. Adeta kendinizi yeniden keşfedebilir. Kişilik özelliklerinizde önemli farklılaşmalar meydana gelebilir ve artık insanların size karşı yaklaşımını değiştirebilir nasıl davranması gerektiğini onlara öğretebilirsiniz. Yenilik ve değişimlere açık olabildiğiniz oranda rahat geçebilecek bir haftadasınız yeter ki hazırım deyin. Artık sıkıntılı ve zor günler geride kaldı seçim sizin Mesleki alanda köklü değişimler, iş değişim veya yeniden yeni yapılanmalar olabilir. Hedefiniz başarmak, hedefe ulaşmak olsun. Kendinize güvenin, yeterli bilgi ve olanaklar varsa büyük başarıları yakalamak için iyi fırsatlar çıkacaktır.