ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMU

Akrep Burcu Dolunayı (ANKA KUŞU MİSALİ) bizlere içimizdeki tutkuları fark ettirecek. Maddeye sahip olmak, güven ve huzur içinde yaşamak kulağa ne kadar hoş gelse de artık hayatı daha derinden hissetmek isteyeceğiz. Kendimizle ilgili hiç bilmediğimiz yönlerimizi fark edebileceğimiz gibi bu dolunayda belki de bizi çok şaşırtacak sırlar açığa çıkabilir. Hayatın bilinmeyen yönlerine adım atabileceğimiz bu günlerde metafizik gibi çok derin konulara da dalabiliriz. Tutku, gizem ve tehlikeye çekilebileceğimiz gibi bir kriz ve dönüşüm de yaşayabiliriz.

  • 04 Mayıs 2020 - 17:10
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

PAZARTESI VE SALI: Ay terazi de günün rengi pembe ve pastel tonları.

ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE : Ay akrep te kırmızı, siyah ve lacivert tonları tercih edebiliriz. (kırıcı olmamaya özen gösterin)

CUMA: Ay yay da toprak tonlarını tercih edebiliriz. (özgürlüğümüze düşkün olabilir aynı zamanda meditasyon ve mistik konularına yönelebiliriz)

CUMARTESİ VE PAZAR: Ay oğlak da günün rengi siyah ve beyaz. (daha net olduğumuz zamanlardır güçlü kararlar verebiliriz)

Öngörü: Toplu ölüm haberleri , kazalar, kayıplar, savaşlar, deprem ve yangın gibi afetler olabilir.

Aldatma, aldatılma, taciz ve tecavüz olayları, fuhuş operasyonları olabilir.

Akrep dolunayı en korktuğumuz şeylerle sınandığımız psikolojik bir ölümdür ve böylece kendimizi aşar, ruhani anlamda daha güçlü biçimde yeniden doğarız..

♈KOÇ

Sevgili Koç burçları, kabullenmekte ve anlamakta zorlandığınız düşmanlık, kıskançlık gibi negatif durumlarla karşılaşabilir ve içsel bir kriz yaşayabilirsiniz. Öğreneceğiniz sırlar sizi derinden sarsabilir. Belki de bu güne kadar olaylara ve insanlara çok masum ve iyi niyetli bakmış olduğunuzu fark edebilirsiniz.Dolunayın etkisi ile hayatın bilinmeyen yönlerini keşfetmek için yoğun bir tutku hissedebileceğiniz bu günlerde derin konulara dalabilirsiniz. Tehlikeyi, tutkuyu, heyecanı, korkuyu ve cesareti hissetmekte isteyebilirsiniz lakin bu günlerde para konularında dikkatli olmanızda fayda var.

♉ BOĞA

Sevgili Boğa burçları, Dolunayın etkisi ile hem eşinizle hem ortağınızla hem de tüm ilişkilerinizde bazı krizler yaşanabilir. Karşı tarafın sizi nasıl algıladığı ve sizi nasıl anladığına derinden şahit olabilirsiniz. Bu yüzleşme derin bir dönüşüm yaratacak ve ilişkinin yeniden yapılanmasını sağlayacak güçte gibi görünüyor.Dolunayın etkisiyle hiç ummadığınız kişilerin kıskançlığına ve husumet içeren bir takım davranışlarına maruz kalmanız, bu insanlara duyduğunuz güvenden dolayı sizi sarsabilir. Çevrenizden bir çok kişiyi hayatınızdan çıkarabilirsiniz.

♊ İKİZLER

Sevgili İkizler burçları, iş alanınızla ilgili nihayet bazı netleşmeler yaşayacak gibisiniz. Belki sıkıldığınız bir işi noktalayacak belki de en sonunda gitmek istediğiniz yönü netleştirecek olabilirsiniz. Yapılması gerekeni en sonunda kabullenip derin bir arınma ve dönüşüm yaşayacak ve de harekete geçecek olabilirsiniz.Dolunayın etkisi ile sağlığınızla ilgili ihmal ettiğiniz her konu ertelenemez bir şekilde karşınıza çıkabilir. Artık durumu kabullenmek ve bir an önce harekete geçmek zorundasınız. Belki diyete başlayacak, belki zararlı bir alışkanlığı noktalayacak olabilirsiniz. Her şekilde hayatınıza bir çeki düzen vereceksiniz.

♋ YENGEÇ

Sevgili Yengeç burçları, Dolunayın etkisi ile zaten yoğun olan duygularınız iyice şiddetlenip tavan yapabilir. Kendinizi güçlü, tutkulu ve derin duygular içerisinde bulabilirsiniz. Sizi hem mutlu eden hem de kriz yaşatan bu duygular ilişkiniz hakkında kesin kararlar almaya yönlendirebilir.
Eğer hayatınızda sizin için özel biri yoksa sizi çok etkileyecek biriyle tanışabilir veya çok yakından tanıdığınız ve yıllardır dost olduğunuz biriyle ilişkiniz bir anda aşka dönüşebilir.

♌ ASLAN

Sevgili Aslanlar, Dolunayın yoğun etkileri nedeniyle yalnız kalmak ve kafa dinlemek isteyebilirsiniz. Aile alanınızı etkileyebilecek bazı krizler sizi kızdırabilir ve kimseye tahammül edemeyebilirsiniz. Aslında kendi içinizde veya aile içerisinde derin bir yüzleşme durumu yaşanacak ve bastırılan her ne varsa ortaya dökeceksiniz. Bu Dolunay aynı zamanda taşınma ya da tadilat gibi evle ilgili ertelediğiniz her ne konu varsa harekete geçmeniz ve sonuçlandırmanız için sizi harekete geçirecek. Bu harekete geçiriş bir sorun çıkması veya kriz yaşanması sonucu sizi mecbur ederek yaşanabilir.

♍ BAŞAK

Sevgili Başak burçları, Dolunay etkisi ile olumsuz haberler alabilirsiniz. Sizi üzecek ve kriz yaşatacak bu haberler ertelediğiniz önemli kararları almanıza ve kendinizle yüzleşmenize neden olabilir. Tam bir zihinsel arınma sürecine girmiş de olabilirsiniz. Kendinizi gerçekçi ve biraz da acımasızca eleştirip, kendi kendinize önemli sözler verebilirsiniz.
Komşularınız, akrabalarınız veya kardeşlerinizle aranızda ciddi tartışmaların yaşanabileceği bu günlerde sakin kalmalısınız.

♎ TERAZİ

Sevgili Terazi burçları, para alanlarınızı etkileyen bu Dolunay ani krize sokacak bir giderinizin oluşmasını tetikleyip, maddi durumunuzla ilgili bazı gerçekleri fark etmenizi sağlayabilir. Belki de yeni gelir alanları yaratmanızın vakti gelmiş olabilir. Belki de bir iş birliği veya ortaklığı sonlandırmanız gerekiyor olabilir. Her şekilde gelir alanlarınızda bir dönüşüm ve yenilenmenin zamanı gelmiş görünüyor.

♏ AKREP

Sevgili Akrepler, burcunuzda yaşanan bu Dolunay derin bir dönüşüm, yüzleşme veya hesaplaşma yaşamanıza neden olabilir. İçinizde bastırdığınız her ne varsa ortaya çıkacak ve arınacaksınız. Bu yoğun, duygusal ve acılı süreç sonucunda hayata ve kendinize bambaşka gözlerle bakabilir ve rahatlayabilirsiniz. Dolunayın etkisi ile hayatınızla ilgili pek çok konu netleşebilir ve önünüzü daha net görebilir hale gelebilirsiniz. Aynı zamanda geçmişi tamamen geride bırakabilirsiniz.

♐ YAY

Sevgili Yay burçları, siz kendi içinize dönmek, kendinizle yüzleşmek, travmaları aşmak gibi kavramlardan hoşlanmasanız da bu günlerde içinizde bir huzursuzluk hissedebilir ve hissettiğiniz bu duygu nedeni ile bazı sorgulamalara girişebilirsiniz. Akrep burcu Dolunayının etkisi ile hiç bilmediğiniz düşmanlarınız olduğunu fark edip şaşırabilirsiniz.

♑ OĞLAK

Sevgili Oğlak burçları, gelecek planlarınızı ve ideallerinizi ciddi şekilde gözden geçirmeniz gereken günlerdesiniz. bazı arzularınızı geride bırakma ve yepyeni planlar yapma zamanınız da gelmiş olabilir. Kısaca ya hayalleriniz için harekete geçmeniz ya da geçmişi geride bırakıp yepyeni planlar yapmanız gereken günlerdesiniz.

Akrep burcu Dolunayının etkisi ile dostlarınızla aranızla bazı sorunlar çıkabilir arkadaşlıklarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz.

♒ KOVA

Sevgili Kova burçları, Akrep burcu Dolunayının etkisi ile hayatta takılıp kalmanıza neden olan her ne ise bunu açıkça fark edip, hem zihin kalıplarınızın dışına çıkabileceğiniz hem de riske girebileceğiniz günlerdesiniz. Eğer kişisel haritanızda güçlü etkiler varsa kariyerinizde bir dönemin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Hayatın gizemlerini ve bilinmeyeni araştırma tutkunuz artabilir. Hayatta her şeyin güven, rahat ve huzur dan ibaret olmadığını, insanın kendisini ve evreni incelemesi ve de anlamaya çalışması gerektiği gibi konulara dalıp tüm değişmez doğrularınızı sorgulayabilirsiniz. Her şekilde bu günlerde içinizde biriktirdiğiniz her şey kriz halinde dışarı patlayabilir.

♓ BALIK

Sevgili Balık burçları, Dolunayın etkisi ile kendinize ve hayata dair tüm fikirleriniz sarsılabilir. Derin bir düşünme, sorgulama ve yüzleşme süreci yaşayabilirsiniz. Tüm bunların sonunda her şeyi olduğu gibi kabullenip kökten bir dönüşüm geçirmenize neden olabilir. Bu günlerde hayatı daha derinden hissetmek isteyebilir, içinizdeki bu tutkular sizi dini veya mistik konulara sürükleyebilir. Bu Dolunay her şekilde yeni deneyimlere açık olmanız gerektiğini vurguluyor.