ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMU (02 MART - 09 MART)

  • 02 Mart 2020 - 01:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koç: Sevgili koçlar bu hafta mücadeleyle dolu bir hafta geçireceksiniz yarım kalmış işleriniz sizi biraz zorlasa da rahatlıkla çözebilirsiniz. önceden önemsemediğiniz konuları ve üzerine çok fazla düşmediklerinizi bu hafta bir bir en ince ayrıntısına kadar ilgilenebilirsiniz. Eskiden kalan bir ilişki tekrar kapınızı çalabilir. İlişkisi olanlar artık ilişkilerini daha ciddi bir boyut kazandırabilirler sağlıkta sindirim sisteminize dikkat.

Boğa: Sevgili boğalar bu hafta biraz kıskançlık duygusu ağır basabilir her ne kadar herkese yetecek kadar büyük sevginiz varsa sevmeyi ve sevilmeyi ne kadar çok sevseniz de Sevdiklerinizi paylaşmak o kadar kolay olmayabilir. sevdiklerinize bu hafta daha düşkün olabilir sahiplenici duygunuz kıskançlık seviyesinde tartışmalara yol açabilir sağlıkta baş ve boyun çevresine dikkat.

İkizler: Sevgili ikizler haftanın ilk günü ayın burcunuz da misafir olmasıyla başlıyoruz. Geçmişte kapanmamış bir olay gündeminizi tekrar meşgul edebilir. Daha önce arkanızdan konuşulmuş bir dedikodu kulağınıza gelebilir. Hafta sonun da ise ay toprak burcuna geçiyor bitirmek istediğiniz ilişkileri artık tamamen sonlandırıyorsunuz. Sağlıkta sindirim sisteminize dikkat.

Yengeç: Sevgili yengeç burçları bu hafta özel yaşamınızda sizi huzursuz eden ufak bir detay ile ilgilenebilirsiniz. Bu konuyla ilgili çözüm bulma konusunda kararlı olacak, sonunda da hedefinize ulaşacaksınız. İlişkisi yeni bitmiş yengeç burçları Hafta sonu tekrar bir araya geleblir tüm sorunları geride bırakabilirsiniz. Kendinize güvenin ve kararlılığınızı kaybetmeyin.

Aslan: Sevgili aslanlar bu hafta ruhunuzun derinlerine inebilir, bilinçaltınızda saklı olanlarla ilgilenebilirsiniz. Bunları ortaya çıkaracak etkilerle karşılaşmanız da mümkün. Herhangi bir konuda merak ettiğiniz sizden gizlendiğini düşündüğünüz ayrıntılar varsa ciddi bir araştırma içerisine girebilirsiniz. Sağlıkta sırt ve boyun ağrılarına dikkat.

Başak: Sevgili başaklar bu hafta başında kardeşlerle, hafta ortasından itibaren maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Yakın gördüğünüz ve ortak iş yapmayı düşündüğünüz insanlara, maddi konularda çok fazla güvenmemeniz gereken bir hafta. Zorlanacağınız sorumlulukları alırsanız, istediğiniz zirveye ulaşabilirsiniz. Sağlıkta sakarlık ve kazalara karşı dikkat edin.

Terazi: Sevgili teraziler bu hafta maddi konularda umulmadık sorunlar yaşayabilirsiniz. Hiç yoktan ekstra bir masraf çıkabilir. Bir süredir devam eden aile, ev, gayrimenkul konularındaki problem eşiniz ve özveriniz sayesinde çözülebilir. Çarşamba gününden itibaren kendinizle daha çok ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sağlıkta beslenmenize dikkat edin sağlıklı beslenmeye özen gösterin.

Akrep: Sevgili akrep bu hafta eski yaşam alanınızdan uzaklaşmak yeni bir mekana yerleşmek size iyi gelebilir. Ya da geçmişe özlem duyup uzun zamandan beri uzak kaldığınız çocukluğunuzun semtine geri taşınabilirisiniz. Haftanın ikinci yarısında önemli bir sözleşmenin ana taslak koşullarını masaya yatıracağınız ciddi bir hazırlığa girişebilirsiniz. En ufak detayı atlamadan kafanızdaki her şeyi madde madde kaleme dökmek sonrasında çok işinize yarar.

Yay: Sevgili yaylar bu hafta artık kurumsal hayata veda edip, tek başınıza kanatlanarak uçma vakti geldi. Evlenmek, çocuk sahibi olmak, ev almak veya satmak konuları gündeme gelebilir. İş hayatınızda kurumsal yapılarla ilgili olan bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Nakit akışınızı çalışmanızın karşılığını alabileceğiniz bir çizgiye taşıyabilirsiniz. Hafta ortasında risk gibi gördüğünüz yeni başlangıçlara adım atmaya hazırlıklı olmalısınız.

Oğak: Sevgili oğlaklar Bu hafta iş değişikliğine gitmek ortak projeler de bulunmak umduğunuzu bulamamanıza neden olabilir. Verilen sözlere güvenerek harcamalarınızı dengelemeyi başaramazsanız ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Seçimlerinizi çok iyi yapmalısınız. Özel yaşamınızda sürekli benzer sorunlar ile tartışan ve tartışmalardan yorgun düşmüş Oğlaklar kendi istekleri ile ilişkilerini sonlandırabilirler. Bekar Oğlaklara da aşkta şanslı etkiler kalıcı beraberlikleri getirebilir.

Kova: Sevgili kovalar bu hafta boyunca, Aile büyükleri ve akrabalarla ilgili konular gündeminize gelebilir geçmişte başınızı ağrıtan olayların daha da yorucu şekilde karşınıza çıkması ile zorlanabilirsiniz. Bu enerjiyi yapıcı yönde kullanmak için çabalamalısınız. Aksi takdirde sırların ya da sizin için özel olan konuların ortaya çıkması dallanıp budaklanması zorlukları tekrar tırmandırabilir. İş ve özel yaşamınız ile ilgi bir anlık öfke yanlış aktarılan sözlere itibar etmeniz yaşamınızda çok özel olan kişiler ile gerginliklere istenmeyen yol ayrımlarına neden olabilir. Uyku düzeninize dikkat.

Balık: Sevgili balıklar bu hafta Anneniz veya anne tarafından akrabalarınızın sağlık sorunları ile ilgilenebilir bu durumla yakınlaştığınız aile bireylerinizin çıkarcı yaklaşımları karşısında onları daha yakından tanıyıp iyi bir hayat dersi alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru iş hayatınızda gecikmeler başkalarından kaynaklı hatalar iş yükünüzün artmasına neden olsa da çok çalışmanın sorumluluk almanın mükafatını alabilirsiniz. Sağlıkta diş ve boyun ağrılarına dikkat.