HOROZ EVİNDE MUTLU

Denizlispor, konuk ettiği Yeni Malatyaspor’u 2-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puan aldı, 8 haftalık kötü gidişe de ‘dur’ dedi.

  • 01 Mart 2020 - 15:00
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yeşil siyahlılar, 45.dakikada Teenage Hadebe’nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan rakibinden 33.dakikada Mustafa Yumlu ve 74.dakikada Barrow’un attığı gollerle 3 puanı aldı. Horozların 9.dakikada Mustafa Yumlu’nun kafa şutu üst direkten dönerken, 59.dakikada Oscar’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltı ise VAR’a takıldı!

Maçtan önce İdbil şehitleri için slayt gösterisi yapıldı, tek tek isimleri okunurken, taraftarlar ise ‘burada’ diyerek tempo tuttu. Karşılaşmada Denizlispor, ay yıldızlı forma ile sahaya çıkıp asker selamı verdi. Yeşil siyahlılar, golden sonra asker selamı da vermeyi ihmal etmedi. Maç bitiminde camiada büyük sevinç yaşandı. Denizlispor, bu galibiyetle 27 puana yükselip, 11.sırada yerini aldı. Karşılaşmayı 11 bin 591 seyirci izledi.

MAÇTAN DAKİKALAR

10.dakikada Barrow’un kafa şutunu kaleci Fabien çıkardı, boşta kalan topa Mustafa Yumlu vurdu ancak top üst direkten döndü. 33.dakikada Oğuz’un kafa şutunu kaleci Fabien çıkardı, boşta kalan topu kafa ile Mustafa Yumlu tamamladı: 1-0. 45.dakikada Oscar’a ikili mücadelede kafa vuran Teenage Hadebe kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk yarı Denizlispor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 53.dakikada Oscar’ın şutu kaleci Fabien’de kaldı. 59.dakikada Oscar’ın ceza alanında düşürülmesiyle hakem Koray Gençerler penaltı noktasını gösterdi ancak penaltı VAR’a takıldı! 64 ve 66.dakikada Özgür Çek’in şutları kaleci Fabien’de kaldı. 74.dakikada Rodallega’nın ceza sahasında pasıyla buluşan Borrow topu ağlarla buluşturdu: 2-0. Maç denizlispor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.