ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

  • 11 Şubat 2020 - 00:03
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koç: Sevgili koçlar bu hafta parasal konularda gereksiz harcamaları fark edip biraz daha kendinizi geri plana çekebilirsiniz. Pişmanlık yaşayacağınız ya da yaşadığınız olaylar gündeme gelebilir. Aşkta biraz bencil ve ısrarcı olabilir kendi tercihlerinizi ön plana koyabilirsiniz. Sağlık konusun da sinirlerinize hakim olun beslenmenize ve uyku düzeninize dikkat edin.

Boğa: Sevgili boğalar bu hafta olayları biraz daha büyütebilir pire için yorgan yakabilirsiniz. Sabırsız tavrınız ile çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Aşkta gizlilikler ön plana çıkabilir aldatma, aldatılmayla ilgili konular gündeminize gelebilir ve gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Sağlıkta baş ve boyun ağrılarına dikkat edin.

İkizler: Sevgili ikizler bu hafta ikili ilişkilerde iletişiminizin güçlü olacağı işlerinizi kolayca halledebileceğiniz başarılı bir hafta olacak. Bu hafta aşkta en çok siz konuşacak ve konuşulacaksınız. Dedikodulara dikkat kimseye sırrınızı söylemeyin pişmanlık yaşamayın. haklı olduğunuz konularda haksız duruma düşme riskiniz de olası karşı tarafa söz hakkı vermeli ve iyi dinlemelisiniz. Sağlıkta ihmalkar olmayın beslenmenize dikkat.

Yengeç: Sevgili yengeçler bu hafta yeni insanlar tanıyabilir hayatınıza dahil edebilirsiniz. Eski ilişkilerinizden geri dönüşler gelebilir lakin Sizi üzen ne varsa sona eriyor Kim size haksızlık etti kime siz haksızlık ettiniz bunu fark edecek bitmesi gereken ilişkileri bitireceksiniz. Sağlıkta iştahınıza dikkat.

Aslan: Sevgili aslanlar bu hafta maddi manevi en şanslı haftadasınız. Kendinizi şanssız hissettiğiniz her konuda aslında öyle olmadığınızı anlayacağınız bir hafta. kabullenemediğiniz geçmiş konular ve haksızlıklardan arınacak elde edemediğiniz fırsatları kolaylıkla kendinize çekebileceksiniz. Lütfen olumsuz düşünmeyin enerjinizi düşürmeyin.

Başak: Sevgili başaklar bu hafta aşkta en şanslı haftadasınız. Artık kimi sonsuza dek yanınızda görmek istediğinizi biliyorsunuz. İş konusun da fevri kararlardan kaçının hemen pes etme yanınız ağır basabilir. Yaşadığınız zorlu sıkıntılar artık geride kaldı daha sorumlu davranıp net kararlar verebileceğiniz bir haftadasınız. Abartılardan kaçının olayları fazla büyütmeyin sağlık konusunda bel ve kasık ağrılarına dikkat.

Terazi: Sevgili teraziler bu hafta parasal konularda en şanslı haftadasınız. Hiç ummadığınız bir yerden ek gelir fırsatı yakalayabilirsiniz. Kendi ayaklarınızın üzerinde nasıl durabildiğinizi artık çok iyi biliyorsunuz. Aşkta eski ilişkinizi affedebilir geçmişte yarım kalmış sevdiğiniz biri ile barışabilirsiniz. Bu hafta çok yoğun geçebilir ve çevrenizdeki herkesin yardımına koşup yorgun düşebilirsiniz. Sağlık konusunda kendinize vakit ayırın ve dinlenin.

Akrep: Sevgili akrepler bu hafta dilinizin kemiği yok düşünmeden konuşup çevrenizdekileri kolay kırabilirsiniz. Artık tahammülünüz kalmadı içinize attığınız her ne varsa bu hafta patlatıyorsunuz. Olmasa da olur dediğiniz kişileri size destek olduğunu görebilir gerçek dostunuza karşı pişmanlık yaşayabilirsiniz sağlık konusunda sinirlerinizden kaynaklı sıkıntılar meydana gelebilir kas ağrılarına dikkat.

Yay: Sevgili yaylar bu hafta sağlıkta ve ilişkilerde zorlu bir süreçtesiniz. Kendinizi ilgisiz hissederken duygusallaşabilir aynı zamanda baskı altına alınmış hissedebilir özgür ruhunuzu ön plana çıkarabilirsiniz. Yer ve şehir değiştirme, taşınma gündeminizde olabilir. Size zarar veren kişilerden uzaklaşabilirsiniz Sağlık konusunda bedeninizi ve ruhunuzu dinlemeli ihmalkar olmamalısınız.

Oğlak: Sevgili oğlaklar bu hafta geçmiş konularda yüzleşmeler gündeminizde olabilir. Eksik bilgi kaynakları sizi haklıyken haksız konuma düşürebilir. Bu hafta kavgalara açık bir haftadasınız geçmişte haksızlığa uğradığınız bir ilişki yeniden karşınıza çıkabilir. Kendinize haksızlık ettiğinizi fark ettiniz artık zamanınızı nasıl kullanacağınızı öğrendiniz kendi önünüze bakıp bugünü kendim için yaşıyorum diyebilirsiniz. Sağlık konusunda sinirlerden kaynaklı kas ağrıları oluşabilir ruhunuzu dinleyin meditasyon yapıp negatiflerden arının.

Kova: Sevgili kovalar bu hafta beklentilerinizin karşılığını alabileceğiniz bir hafta lakin bitmiş bir ilişkiyi yürütmeye çalışmayın. Bu hafta parasal konularda zorluk çekebilir hiç ummadığınız giderler gündeme gelebilir teknolojik aletler de bozulmalar olabilir. Bu hafta biraz daha kendinize vakit ayırın ani kararlar alıp vermeyin sağlık konusunda eklem ağrılarına dikkat.

Balık: Sevgili balıklar bu hafta denge de kalmalısınız bir dargın bir barışık ruh haliniz çevrenizde ki kişileri de üzebilir sizi anlamakta zorluk yaşayabilirler. Kendi iç sesinizi dinlemek yerine çevrenizden yardım alın ve işlerinizi kolaylaştırın. Kararsız kalacağınız yeni iş fırsatları önünüze konu olurken önce halletmeniz gereken olayları halledin bedeninize ve ruhunuza iyi gelmeyen enerjinizi düşüren karamsar duygusal ruh halinden bir an önce kurtulun.