ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

  • 04 Şubat 2020 - 15:59
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Koç: Sevgili koçlar bu hafta ilişkileriniz de ani bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz çekiciliğiniz ile herkesi etrafınıza toplayıp onları etki altınıza alabilirsiniz. Seyahat planları yapabilir uzun zamandır gitmek istediğiniz yerlere gidebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeli ve aşırıya kaçmamalısınız. Sağlık konusunda kazalara karşı dikkatli olun.

Boğa: Sevgili boğalar bu hafta sürprizlerle dolu geçecek. güzel bir iş teklifi alabilir. istediğiniz zam ve terfi söz konusu olabilir hiç ummadığınız bir yerden para gelebilir. uzun zamandır romantik duygular beslediğiniz platonik aşkınızdan haberler alabilir sevinebilirsiniz. Kimileri ise aşkta meğer en yakınımdaymış hissini yaşayabilirsiniz. Yeni girişimler için uygun bir hafta iş ve aile kurmak için destekleniyorsunuz iyi değerlendirin. Sağlıkta kalp ritim veya göğüs bölgenizde dikkat edin.

İkizler: Sevgili ikizler kariyerinizle ilgili değişim söz konusu olabilir. Elde edeceğiniz gelirler üzerine fırsatları daha iyi değerlendirip yatırım yapabilirsiniz. Her zaman yardımcı, her zaman üretken ve çözümcü olsanız da artık yorulduğunuzu fark edeceksiniz. Ailenize ve kendinize vakit ayıracağınız sakin bir hafta geçireceksiniz. Sağlıkta ruhsal ve bedensel olarak kendinizi yavaşlatıp dinlendirin.

Yengeç: Sevgili yengeçler bu hafta bir çok sağlık konularıyla uğraşabilirsiniz. biraz daha kırılgan ve duygusal görebiliriz bu hafta sizleri. ilişkileriniz de ise biraz yalnız kalmak isteyeceğiniz bir süreçtesiniz. Kendinizi doğru ifade ettiğiniz taktir de çevreniz anlayışla karşılayıp size destek olacaktır. Sağlıkta ise olaylara fazla depresif ve karamsar yaklaşmayın modunuzu düşürmeyin.

Aslan: Sevgili aslanlar bu hafta ışıl ışıl parlayacaksınız çünkü 9 şubatta dolunay sizin burcunuz da gerçekleşiyor. Tabi ki iyi olduğu kadar kötü yönleri de var aşırı ego ve özgüvenden uzak durmalısınız. Dolunay ev,yuva ilişkilerini anlatır. Aile kurmak, ev almak, çocuk sahibi olmak isteyenler bu hafta şanslısınız iyi değerlendirin sağlıkta vücudunuzu denge de tutun bünyeniz zayıf düşebilir.

Başak: Sevgili başaklar bu hafta yarım kalmış işlerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Biraz daha sakin kalmaya özen gösterin ani sinir ve davranışlarınız da gerilimler, yükselmeler oluşabilir olaylara sinek küçük ama mide bulandırıcı diye yaklaşabilirsiniz. Aşkta kimileriniz mevcut ilişkisinde aniden soğudu gibi sevgilisi olmayanlar daha seçici davranabilirler. Sağlıkta sinir sıkışmaları ve kas ağrıları oluşabilir.

Terazi: Sevgili teraziler bu hafta bir çok konu da yükselme yaşacağınız bir hafta herkesin sizi hem maddi hem manevi anlamda ne kadar desteklediğini görebilirsiniz. Ev ve yuva alanın da daha korumacı olabilir olaylara sezgisel yaklaşabilirsiniz. Yalnız olanlar arkadaş ortamında biri ile tanıştırılabilirsiniz. Sağlıkta baş ve boyun rahatsızlığınız varsa ihmalkàr olmayın.

Akrep: Sevgili akrepler bu hafta aldığınız yeni kararlar gündeminizde olacak. kırıldığınız, küstüğünüz ve iletişime son verdiğiniz insanları affedecek tekrar bir araya geleceksiniz. Kolay kolay affetmeyen Siz Akrep burçları artık ne kadar değiştiğinizi ve dönüştüğünüzü fark edeceksiniz. Bir dargın bir barışık ilişkisi olanlar konuşarak çözecek ilişkilerini şifalandıracaklar. İlişkisi olmayanlar biraz daha kendine zaman ayırarak doğru insanın gelmesini bekleyecekler. Sağlık konusunda uyku düzeninize dikkat etmeniz gerekiyor.

Yay: Sevgili yaylar bu hafta denge de kalmanız da yarar var. Sürekli karar değiştireceğiniz bir haftadasınız. herkesi şaşırtabilir çevrenizdekiler siz anlamakta ve size ayak uydurmakta zorluk çekebilir. Kendinizi doğru ifade edemeyebilirsiniz ani dalgınlıklar ve unutkanlıklar yaşayabilir. Hiç yapmam dediğinizi yaparken kendinizi bulabilirsiniz. Sağlıkta beslenmelerden kaynaklı rahatsızlıklar oluşabilir mide bölgenize dikkat etmelisiniz.

Oğlak: Sevgili oğlaklar bu hafta eğlenceli konular gündeminizde olabilir daha çok gezmek daha çok eğlenmek ve harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. İlişkilerini yeni sonlandıran oğlak burçları bu hafta alacağı bir hediye ve ya haber ile tekrar dönüş yapabilirler. İlişkisi olmayan oğlak burçları Hafta sonu hiç beklemediğiniz bir anda kalbinizi biri çalabilir. Sağlık konusunda kötü alışkanlıklarınız var ise aşırıya kaçmamalısınz.

Kova: Sevgili kovalar bu hafta uzun zamandır görüşmediğiniz kişiler ile bir araya gelebilirsiniz. İnsanların sizin düşüncelerinizi desteklemesi ve ilgi duymasıyla birlikte kendinizi biraz daha keşfedebilir olaylara farklı bir pencereden baktığınızı fark edebilirsiniz. Ilişkiler de hak edene hak ettiği değeri vereceksiniz. Sağlıkta kasık ve Rahim bölgelerine dikkat.

Balık: Sevgili balıklar bu hafta değişecek ve dönüşeceksiniz. Hayatınıza yeni birileri dahil olurken diğerlerine yol verebilirsiniz. Bu hafta biraz duygusal ve alıngan olabilirsiniz. Dünya yıkıldı ben altında kaldım mode on. Merkür sizin burcunuzda ilerliyor iletişiminiz hızlanıyor. Yarım kalmış yavaşlama da olan bütün işleriniz hızlanıyor lakin kendi modunuzu düşürmediğiniz sürece her şey yolunda olacak. Aman unutkanlıklara dikkat gözden kaçırdığınız bir durumun her zaman telafisi olmayabilir. Hafta sonuna doğru ay tutulması size aşkı getirebilir. Sağlıkta bel ve kasıklara dikkat.