ÖZGE KARA'NIN KALEMİNDEN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (16 - 23 MART)

  • 16 Mart 2020 - 10:09
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

KOÇ (21 Mart-21 Nisan)

Sevgili koçlar bu hafta evlilik planlarınız netleşecek. Aşk hayatınızda huzursuz edici durumlar ortadan kalkıyor. Gizli ve açık düşmanlıklar iş ve özel yaşamınızda gezegenlerin güçlü enerjilerinin yansımasıyla oyunların bozulmasını sağlayacak.

BOĞA (22 Nisan-21 Mayıs)

Sevgili boğalar bu hafta güvendiğiniz dostlarınızla aranızı açmak isteyen kişilerin entrikalarıyla karşılaşacaksınız. Eşiniz ya da sevgilinizin maddi konularda yanlışlar yapmasından ve sizden gizlemesinden dolayı güven duygunuz sarsılabilir.

İKİZLER (22 Mayıs-22 Haziran)

Sevgili ikizler bu hafta evlilik hayatında eşinizle çelişkiler ve sorunlar artabilir. Size dürüst olmadığı konuların ortaya çıkmasıyla gerginlikler tırmanabilir. Gerçekleri geç ifade etmenin getirisi ilişkinizde zorluklara neden olabilir. Kiminle konuştuğunuza dikkat edin.

YENGEÇ (22 Haziran-22 Temmuz)

Sevgili yengeçler bu hafta arkadaş ve yakınlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilirler. Haklı çıkmak anlık yalandan zaferler kazanmak için sizin hakkınızda gerçek dışı söylemlerde dedikodularda bulunabilirler. Dikkatli olmalı, olana bitene seyirci kalmamalısınız.

ASLAN (23 Temmuz-23 Ağustos)

Sevgili aslanlar bu hafta Özel yaşamınızda eşinizin olumsuz bağımlılıkları ya da alışkanlıkları yüzünden tartışmalarınız yoğunlaşabilir. Kendisini hatasız görmesi yüzünden uyum sağlamakta zorlanabilirsiniz. Bekar Aslanlar özel yaşamınızda dikkatli olmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos-23 Eylül)

Sevgili Başak bu hafta Finansal konularda şans sizinle ilerleyecek. Kazançlarınız artabilir. Bir iş arıyorsanız ya da yeni bir iş bulmak için girişimleriniz varsa gerçekleştirebilirsiniz. Bir işletmeyi işletiyorsanız, iş faaliyetlerinde kazanımlarınız artacak.

TERAZİ (24 Eylül-23 Ekim)

Sevgili teraziler bu hafta Yeni bir diyet programı ve zararlı tiryakiliklerinizden uzaklaşarak keyif verici bir döneme geçebilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin kahramanının tekrar karşınıza çıkmasına aldanmayın. İlişkisi olan bir Terazi burcuysanız yanlışları görmezden gelmeyin.

AKREP (24 Ekim-22 Kasım)

Sevgili akrepler bu hafta ikili ilişkilerinizdeki iletişim yararlı sonuçlar getirecek. Çalışma hayatınızda entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Aşka emek ve sabır göstermeyi reddettiğiniz sürece eş ya da sevgilinizle ilişkinizi huzura kavuşturamayacaksınız.

YAY (23 Kasım-22 Aralık)

Sevgili yaylar bu hafta Bir gayrimenkulü beklediğiniz fiyatlara alıp satabilirsiniz. Eşinizin ailesiyle ilişkilerinizde aşırı samimiyet göstermek şımarıklıklara ve sizi yok sayarak sadece kendilerini düşünerek hareket etmelerine neden olabilir.

OĞLAK (23 Aralık-20 Ocak)

Sevgili oğlaklar bu hafta iş hayatınızda finansal konularda iniş çıkışlarla karşılaşıp, ufak tefek meseleler yaşayacaksınız. Kendi ayaklarının üzerinde duramayanların söylemlerini dikkate almayın. Aşk hayatınızda ise şans sizden yana.

KOVA (21 Ocak-19 Şubat)

Sevgili Kovalar bu hafta beklediğiniz kazançları elde edebilir kazanımlarınızı doğru şekilde arttıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin olumsuz yönlerini aşabilmesi ona güveninizi arttırabilir.

BALIK (20 Şubat-20 Mart)

Sevgili balıklar bu hafta İş değişikliği işbirlikleri ya da süregelen işinizi büyüteceksiniz. Ortaklıklarda yeni oluşumların içinde yer almadan iki kez düşünün. Özel yaşamınızda pişmanlık duyup vicdan azabı çektiğiniz konularla yüzleşeceksiniz.