OTONOMİ DENİZLİ’DEN AŞURE HAYRI

Otonomi Denizli’nin yeni yönetim kurulu başkanı Tekin Türkkal ve yönetim kurulu üyeleri bugün düzenlenen Aşure hayrı ile birliktelik mesajı verdi.

  • 04 Ağustos 2023 - 17:49
  • Son Güncelleme : 07 Ağustos 2023 - 10:49

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın da katılım sağladığı aşure hayrında Otonomi Denizli’de 2. El araç satımı yapan tüccarlar bir araya gelerek birliktelik mesajı verdi. 


Aşure hayrı etkinliğine katılan tüm katılımcılara teşekkür eden Otonomi Denizli yönetim kurulu başkanı Tekin Türkkal; “Otonomi Denizli olarak, toplumumuzun ihtiyaçlarına duyarlı ve sosyal sorumluluk sahibi bir kuruluş olarak hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Burada sadece 2. El araç satışıyla ilgilenen tüccarlar değil aynı zamanda bir aileyiz. Bu vesileyle yaptığımız hayırların yüce rabbim tarafından kabul olmasını diliyorum. 


Yönetimimizin yaptığı ve yapacağı çalışmalarla, tüccarlarımızın hayatlarını iyileştirmeyi ve toplumumuzu daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi amaçlıyoruz. Aşure hayrı da bunun bir parçası, çünkü birlikte yaşamanın ve birlikte paylaşmanın gücü, geleceğimizin teminatıdır” dedi.