ÖNÜNE KONULAN BELGEYİ İMZALADI!

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Cumhur İttifakı’nın Pamukkale Adayı Halil Pekdemir, sözünün eri olduğunu gösterdi. “Belediye imkanları ile yapılabilecek her şeyin altına imzamı atarım” diyen Pekdemir, bir site yönetiminin sorunları ile ilgili hazırladığı listeyi imzalayarak “Ben hepsini çözerim” dedi.

  • 24 Mart 2024 - 12:04
  • Son Güncelleme : 24 Mart 2024 - 12:06

AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bölgesindeki seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalarının daha ilk başından itibaren vatandaşlarla buluşmalarında belediyecilik üstesinrden gelemeyeceği hiçbir şey olmmadığını belirten Pekdemir, bir site yönetiminin çözülmesini bekledikleri sorunlardan oluşan listenin altına imzasını atarak, bu söylemindeki ciddiyetini ortaya koydu.

HALKIN SORUNU, BENİM SORUNUMDUR

“Ben yapamayacağım hizmetin sözünü vermem” diyen Halil Pekdemir’in bu tavrı seçmen gözünde olumlu yönde değerlendirildi. Ziyaretlerinde önceliğinin her zaman vatandaşlarının konforu ve yaşam standartları olduğunun altını çizen AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Halkın sorunu, benim sorunumdur” mottosuyla seçim kampanyasını sürdürüyor.

AÇIK KONUŞUYORUM, DOĞRU KONUŞYORUM

Ayrıca Pekdemir, “Vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehri daha yaşanabilir hale getirmek için elimden geleni yaparım. Ben her toplantıda açık açık söylüyorum. Belediye imkanları ile çözülebilecek tüm sorunların sözünü verebilirim. Ancak bunun aksi durumlarda da ilgili kurumlar ile irtibata geçer, sonuna kadar da takip ederim. Kimsenin bundan kuşkusu olmasın” söylemleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.