MEHMET ÖZDEN'İN KALEMİNDEN - SİZE RAĞMEN

Mehmet Özden'in Kaleminden - Size Rağmen

  • 23 Mart 2024 - 23:40
  • Son Güncelleme : 23 Mart 2024 - 23:50

Denizli bildiğiniz üzere bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ağırladı. 

Özel’in Denizli ziyaretinin ardından haberler ve yorumları takip etmişsinizdir. 

Fakat işin özetine gelirsek güne damgasını vuran 2 olay yaşandı.

İlki Özgür Özel’in CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan’ı sahneye davet etmesi ve Müjdat beyin sahneye çıkmaması diğeri ise Denizli İYİ Parti Milletvekili ve Büyükşehir Adayı Yasin Öztürk’ün Twitter paylaşımı. 

Sayın İlhan ile başlamak istiyorum. Sizlere hem konuyu aktarayım üzerine yorumuma ne kadar katılırsınız katılmazsınız sizler karar verirsiniz.

CHP İlçe Başkanı Müjdat İlhan’ın bu ilk vukuatı değil aslında. Kendisi Şeniz Doğan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında da kamufle olmuş bir şekilde sahada volta atıyordu. Sahneye çıkmamış ilçenin parti bazında en büyük temsilcisi olmasına rağmen konuşma yapmamıştı. 

Bu seferde Özgür Özel sahneye davet ettiğinde kayıplara karışmış olan ilçe başkanı Müjdat İlhan, Özgür Özel’in üst üste yaptığı anonslara rağmen sahneye çıkamayınca Özel; “Hadi kardeşim seni mi bekleyeceğiz?” diyerek ilçe yönetiminden başka biriyle Şeniz hanımın selamlamasını gerçekleştirdi.

Duyduğum kadarıyla Müjdat İlhan o esnada kalabalığın içerisinde bir yerdeymiş. İlçe başkanları yapılan anonsla apar topar sahnenin arkasında hazır beklerken Müjdat bey yetişememiş. 

Eee be kardeşim hiç mi heyecanın kalmadı demezler mi? Neredesin sen? Şeniz hanım seçimi alırsa sana rağmen alacak görünüyor! İlçe başkanlığı döneminde ağızlara sakız olmaktan başka bir şey yapamadınız. Allah’tan baş rakibimiz Ekrem Başer’in de Fatih bey gibi bir ilçe başkanı var arayı böyle kapatıyorsunuz. O da biliyorsunuz istihbarat işleriyle uğraşıyor. Bir önceki yazımda kendisinden bahsetmiştim okumayanları oraya alabilirim.

Gelelim İYİ Parti’nin büyükşehir adayı Yasin Öztürk’e…

Yasin bey bugün yaptığı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili paylaşımıyla seviyeyi bir kez daha yerlere indirdi. 

Kendisinin yaptığı siyasetin temeli ya bedava ev dağıtmak yada CHP olduğu için çok fazlasını beklemiyor insan. 

Kendisinin ‘ULAN’ ve ‘TİPİTİP’ paylaşımlarının ardından bir kez daha anlaşılıyor ki kendisine verilen tüm unvanlar üzerinde emanet duruyor. Çok kıymetli bir dostumun yakın bir zamanda bana hatırlattığı gibi: “Zaman her şeyin ilacıdır” 

Zaman gösterecek şunun şurasında 1 Nisan sabahına çok bir şey kalmadı. 

Fakat bu yazıyla bir hatırlatma yapmakta fayda var.

- Siz değil misiniz ittifak yaptığınız zamanda Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Denizli’ye geldiği mitingde bulunmayan? 

- Siz değil misiniz bize oy verinde isterseniz Sinan Oğan’a oy verirsiniz diyen? 

- Siz değil misiniz Genel seçimlerde Sayın Akşener Denizli’ye geldiğinde ona bomboş sokakları selamlatıp üzerine CHP’liler gelmese bomboş bir 29 Ekim bulvarında ona miting yaptıran?

- Siz değil misiniz yerelde ittifakın kapıları açılabilir bölge bölge diyen?

Sizi bir tek ben değil tüm memleket büyük bir hayretle izliyor. Lütfen yorumları gizlemeyin sosyal medyada vatandaşın tepkisini göğüslemeyi öğrenin…

Ama sizin zaten olayınız belli. Dediğim gibi üzerinize oturmayan, emanet unvanla geziyorsunuz. Malum siyaset biraz da şans işi şansınız yaver gitti ama Denizli sizi nasıl hatırlayacak biliyor musunuz?

Sinkaflı laflarınızla…

Benim asıl merak ettiğim konu ise bu memleketin bir tane CHP’li vekili, bir tane il başkanı, bir tane ilçe başkanı, bir tane adayı çıkıp bir şey demez mi be arkadaş?

Velhasıl kelam bu kadar çirkinliğe rağmen size şunu söylemek isterim:

SANA RAĞMEN KAZANILIR MERKEZEFENDİ (Müjdat İlhan)

SANA RAĞMEN KAZANILIR DENİZLİ (Yasin Öztürk)