ÖNCE KAMYONETE SONRA TRAFİK POLİSİNE ÇARPTI

Denizli’de trafik denetim noktasında akıl almaz bir kaza meydana geldi. Trafik denetimini geç fark eden otomobil sürücüsü önce kontrol için durdurulan kamyonete ve evrak kontrolü yapan trafik polisine çarptı. Kazada yaralanan polis hastaneye kaldırıldı.

  • 20 Şubat 2020 - 06:11
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli-Antalya karayolu Tavas Kavşağı olarak adlandırılan noktanın yakınlarında meydana gelen kazada, yolda alkolhız kontrolü ve emniyet kemeri denetimleri yapmakta olan trafik polisleri hayatlarının şokunu yaşadı.

Denetimler gerçekleştirmek için gerekli tedbirleri aldıktan sonra uygulamaya başlayan trafik polislerinden Erkan T., T.Ç. isimli vatandaşın kullandığı 45 FP 881 plakalı kamyonette evrak kontrolü yapmaya başladı. Bu sırada uygulama noktasına fark etmeyen 20 U 0353 plakalı aracın sürücüsü O.Y., önce kamyonete ardından polis memuru Erkan T.’ye çarptı.

Çarpmanın etkisi ile metrelerce savrulan trafik polisi Erkan T. yere düştü. Yaralı polise ilk müdahaleyi meslektaşları yaparken, ardından sağlık ekiplerine haber verildi ve ambulans ile Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesine kaldırıldı.

Erkan T.’nin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, sürücü O.Y. de gözaltına alındı.