O FİRARİNİN KAÇIŞI UZUN SÜRMEDİ

Denizli Devlet Hastanesinden kaçan, kovid-19 şüphelisi olduğu öğrenilen şahıs yakalandı.

  • 14 Nisan 2020 - 00:04
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Devlet Hastanesinde yatak çarşaflarını birbirine bağlayıp aşağıya inerek kaçan ve Sarayköy’de ikamet ettiği öğrenilen U.G (38) polisin başlattığı geniş çaplı arama sonrası yakalandı.

Akşam saatlerinde gelen kaçma haberinin ardından hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan U.G, kaçtığı adreste yakalanarak tekrar hastaneye getirildi. Hastaneden kaçtıktan sonra ticari taksi ile Denizli’nin Kocabaş mahallesine gittiği tespit edilen U.G, yapılan detaylı incelemenin ardından girdiği düşünülen adreste yakalandı. Tespit edilen adrese sağlık ekipleri çağrılarak güvenlik önlemleri doğrultusunda tekrar Denizli Devlet Hastanesine getirildi.  Denizli’de şuana kadar yaşanan en ilginç karantina firarı meydana geldi.

NE OLMUŞTU?

Edinilen bilgiye göre Denizli Devlet Hastanesi ortopedi bölümüne tedavi için gelen U.G’ye (38) ateşinin yükselmesini ardından kovid-19 testi  uygulandı. Test sonucu pozitif çıkan vatandaş ise çareyi hastaneden kaçmakta buldu. Daha önce Denizli Devlet Hastanesinde çok sayıda medyana gelen firar olaylarının ardından güvenlik önlemleri arttırılmıştı. Alınan tüm güvenlik önlemlerine rağmen vatandaş ilginç bir yöntem ile izole bölümden kaçtı.

İddiaya göre U.G, kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından, izole bölümde yer alan hastanenin 2. Katında ki odasınn akıllara gelmeyecek bir yöntem ile kaçtı. Odada bulunan çarşafları birbirine bağlayarak aşağı sarkıtan U.G buradan aşağıya inerek kayıplara karıştı. U.G’yi kontrole gelen sağlık çalışanları yerinde olmadığını fark edince durumu hastane polisine haber verdi. Emniyet Güçleri U.G’yi bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Polis ekipleri hastaneden kaçan U.G.yi bulmak için çalışma başlattı.