KARANTİNADAN AKIL ALMAZ FİRAR

Denizli Devlet Hastanesi'nde koronavirüs şüphesiyle tedavi altında tutulan bir hasta filmleri aratmayan bir firara imza attı. Hasta şahıs 3. kattan birbirine bağladığı çarşaflardan bir nevi halat yaparak firar etti.

  • 13 Nisan 2020 - 23:12
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Akıl almaz firar olayı Denizli Devlet Hastanesi’nde gerçekleşti.

38 yaşında olduğu öğrenilen U.G., isimli vatandaş hastanede koronavirüs şüphesi ile test için izole edilmiş ünitede gözlem altında tutulurken olanlar oldu.

Aradan geçen bir sürenin sonunda U.G., akıl almaz bir firar girişimine imza atarak, kaldığı 3. kattaki odanın penceresinden aşağı bir birine bağladığı yatak çarşaflarını halat gibi kullanarak aşağıya indi ve firar etti.

U.G.’nin odada olmadığını fark eden hastanedeki görevlileri şahsı bina içinde aramaya başlarken, U.G.’nin kaçtığı ise çevredekilerin pencereye asılı çarşafı görmesi ve yapılan ihbarla anlaşıldı. Firarın ardından hastane yetkilileri İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı koronavirüs salgını tedbirlerini kapsamında durumu emniyet güçlerine aktardı.

İhbar üzerine polis ekipleri hastane çevresinde, sokaklarda arama çalışmasına koyulurken, güvenlik tedbirleri kapsamında U.G.’nin ikamet ettiği Sarayköy ilçesinde de çok sayıda ekip harekete geçti.

Firari şahıs henüz bulunamadı...